KAD SE RODILA TVRDILI SU DA JE MAJKA PREVARILA OCA: 12 godina kasnije dobila je SESTRU, sve je postalo još ČUDNIJE
Asel sa sestrom Kamilom, Foto: Printscreen

neverovatna priča

KAD SE RODILA TVRDILI SU DA JE MAJKA PREVARILA OCA: 12 godina kasnije dobila je SESTRU, sve je postalo još ČUDNIJE

Četrnaestogodišnja Asel veoma je tražena kao model u domovini zbog specifičnog izgleda i nesvakidašnje fizionomije

Objavljeno:

Devojčice Asel i Kamila Kalganova prava su senzacija u Kazahstanu, a polako, ali sigurno ove sestre postaju poznate i širom planete. Popularnost duguju činjenici da su obe albino, iako su rođene u razmaku od 12 godina!

Četrnaestogodišnja Asel veoma je tražena kao model u domovini zbog specifičnog izgleda i nesvakidašnje fizionomije, a sličnim putem krenula je i malena, sada dvogodišnja Kamila.

I dok su njih dve potpuno bele sa veoma svetlom kosom i obrvama, njihov brat Aldijar (8) ima tradicionalni izgled Kazahstanaca, pa su mnogi bili skeptični oko toga ko je zapravo otac.

Čak je i Ajman Sarkitova (38), majka ovih devojčica, bila šokirana kada je rodila najstariju ćerku, a lekari su izazvali svojevrsni skandal kada su je optužili da je otac zapravo neki Rus.

- Kada sam rodila Asel, genetika ovde nije bila preterano razvijena. Tek se sada razvija. Doktori su bili šokirani i bili su uvereni da u sebi ima ruske krvi. Kada sam počela da izučavam njeno stanje, saznala sam da je u stvari albino. U početku su svi bili zatečeni i iznenađeni. Nisam znala šta da radim, kako da živimo sa tim - ispričala je ova majka.

Asel je počela sa modelingom kada je napunila 10 godina, ali u paru sa Kamilom je još atraktivnija i zanimljvijima brendovima i oglašivačima. Kaže da mora da vodi računa o koži mnogo više od prosečnog čoveka, kao i da izbegava izlaganje suncu.

- Ako popodne izlazim napolje, moram da stavljam kremu sa faktorom, da odećom zaštitim telo, da nosim šešir ili čak kišobran. Predveče mi je mnogo lakše, kada nema sunca - objašnjava ona.

Njena mama objašnjava kako se albino deca ni po čemu ne razlikuju od ostalih, iako to okolina teško prihvata.

??‍♀️

A post shared by Asel Kalaganova? (@assel_kamila) on

- U početku je bilo teško, sva deca su buljila u Asel. Sada se oseća bolje, mi je ne ograničavamo ni u čemu. Ohrabrujem je da upoznaje druge albino tinejdžere i sa njima diskutuje o zajedničkim problemima - zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.