SVI PAMTIMO NJENU ZADNJICU S KRALJEVSKOG VENČANJA: Evo gde je DANAS i šta radi ČUVENA PIPA MIDLTON! (FOTO)
Foto: Profimedia

BILA JE PLANETARNO POZNATA

SVI PAMTIMO NJENU ZADNJICU S KRALJEVSKOG VENČANJA: Evo gde je DANAS i šta radi ČUVENA PIPA MIDLTON! (FOTO)

Iako su je godinama pratili u stopu, Pipa Midlton je, čini se, konačno uspela da sakrije svoju privatnost od očiju javnosti

Objavljeno:

Sestra vojvotkinje Kejt Midlton svojevremeno je stekla svetsku slavu zbog toga kako joj je stajala haljina koju je nosila na venčanju svoje sestre i princa Vilijama.

foto: Profimedia

Lepa Pipa, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, prošle godine donela je na svet svoje prvo dete, a od tada se prilično uspešno skriva od paparaca.

foto: Profimedia

Iako su je godinama pratili u stopu, Pipa Midlton je, čini se, konačno uspela da sakrije svoju privatnost od očiju javnosti.

Za sve je "kriv" njen sinčić Artur, koji je došao na svet u oktobru prošle godine u jednoj londonskoj bolnici i kojem je ova nasmejana mama maksimalno posvećena.

foto: Profimedia

Javnost nije upoznata s previše detalja o njenom životu, ali jedno je sigurno: Pipi i te kako prija miran porodični život s menadžerom Džejmsom Metjuzom i njihovim sinom. Engleski paparaci spazili su je tokom šetnje s malenim Arturom, dok je veselo čavrljala telefonom, a štampa je odmah primetila da su njenu kosu prošarale sede vlasi.

foto: Profimedia

Što se tiče njenog izgleda, Pipa se opredelila za streetstyle: skinny farmerke, patike i topao jesenji kaput, a mame će interesovati i to da je odabrala veoma praktična kolica s povećom korpom, idealna za završavanje obaveza kada su beba i mama sami tokom dana.

Bonus video

DOČEKUJEMO SRPSKU NOVU U HARMONIČNOJ ATMOSFERI: Anastasija i Ceca pokazale kako slave, žurka u VILI Ražnatovića!

(Espreso.co.rs/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.