JEZIVO, OVOM DEČAKU SU ODSEKLI GLAVU! Komade tela pronašli njegovi drugovi!
Kin je ubijen, Foto: Facebook printscreen

horor u irskoj

JEZIVO, OVOM DEČAKU SU ODSEKLI GLAVU! Komade tela pronašli njegovi drugovi!

Kin Mulredi-Vuds nestao je u irskom gradu Droghedi u nedelju oko 18 sati, kada ga je poslednji put videla njegova porodica

Objavljeno:

Detektivi u Dablinu koji istražuju brutalno ubistvo 17-godišnjeg mladića, čiji su raskomadani delovi tela odbačeni na dve lokacije, opisali su zločin kao 'brutalan i divljački napad na maloletnika i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu'.

Kin Mulredi-Vuds nestao je u irskom gradu Droghedi u nedelju oko 18 sati, kada ga je poslednji put videla njegova porodica.

Delove raskomadanog leša 17-godišnjaka pronašla je grupa tinejdžera u ponedeljak veče u stambenom naselju Kulok u Dublinu.

Dablinski vatrogasci pozvani su zbog zapaljenog automobila u Drumkondri u sredu ujutro kada je pronađeno više delova ljudskog tela, a u toku je analiza kako bi se utvrdilo pripadaju li mladoj žrtvi.

Irski forenzičari potvrdili su da delovi tela pronađeni u ponedjeljak pripadaju upravo Kinu Mulrediju -Vudsu. Britanski mediji pišu da je Kin dekapitiran, a da je ubijen u obračunu dablinskih bandi.

Zvaničnik Garde rekao je:

- Kin je 17-godišnji maloletnik, nestao je u nedelju, 12. januara, a delovi njegovog tela sada su otkriveni. Ovo je brutalan i divljački napad na maloletnika i potpuno je neprihvatljiv u bilo kojem normalnom demokratskom društvu. Nivo nasilja je šokantan. Važno je zapamtiti da je Kin bio dete, mladić koji je pokušavao pronaći svoj put u životu. Sada je izgubio život, a njegova porodica izgubila je voljenog sina i brata.

Kada ga je porodica poslednji put videla u Droghedi - otprilike 30 milja od mesta gde su pronađeni njegovi delovi tela - nosio je mornarsku trenerku Hugo Boss, crne patike Hugo Boss, crvenu jaknu Canada Goose i baseball kapu Gucci.

Delovi Kinovog tela prvi put su pronađeni u 21.55 sati u ponedeljak na Metju Drajvu u Kuloku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.