El Čapo više nije na slobodi, ali njegov kartel na genijalan način pere milione dolara (FOTO) (GIF)

pametan nađe način

El Čapo više nije na slobodi, ali njegov kartel na genijalan način pere milione dolara (FOTO) (GIF)

Sinaloa, koju je ranio vodio ozloglašeni begunac El Čapo, na ovaj način je oprala više od 98 miliona dolara
Objavljeno: 14:55h

Izgleda da je kartelima sve teže da švercuju novac koji je zarađen u SAD, pa se kartel čuvenog El Čapa snalazi na različite načine. Narko kartel je smislio da kupuje zlato u zalagonicama, potom ga šalje na topljenje na Floridi i prodaje.. Zbog ove seks bombe El Čapo je završio u zatvoru! (FOTO) (VIDEO) Novac se nakon toga švercuje u Meksiko sa lažnim fakturama, prenosi Blumberg na osnovu spisa koje imaju. Sinaloa, koju je ranio vodio ozloglašeni begunac El Čapo, na ovaj način je oprala više od 98 miliona dolara. Kompanija sa Floride, Natali Džuvrli, navodno zadržava za sebe 1 odsto prihoda, a ostatak šalje kompanijama u Meksiko.

Kartel falsifikuje fakture kako bi se pokazalo da je meksička kompanija prodala zlato kompaniji na Floridi, koja onda "opran" novac od prodaje zlata vraća njima u Meksiko. Natali Džuvrli je osumnjičena nakon što je američka vlada uočila veliki protok zlata u Majamiju, jer njihova zemlja jedva da proizvodi nakit.
Vlasnik kompanije je priznao krivicu i rekao da je prao novac narko kartel. On je osuđen na tri godine zatvora, dok je njegova partnerka puštena na uslovnu slobodu. Ovo je jedan od najboljih načina za pranje novca, jer je zlatu, kada se istopi, veoma teško ući u trag. (Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.