UBIJENA DAMA SMRTI: Šefica moćnog narko kartela stradala u obračunu sa vlastima! Snimljeni njeni poslednji trenuci!
Foto: Twitter printscreen

krvavi meksiko

UBIJENA DAMA SMRTI: Šefica moćnog narko kartela stradala u obračunu sa vlastima! Snimljeni njeni poslednji trenuci!

Meksičke vlasti objavile su da je u akciji ubijena šefica narkokartela i da je uhapšeno još šestoro članova kartela

Objavljeno: 12:29h

Maria Guadalupe Lopez Eskivel (21), zloglasna šefica najmoćnijeg meksičkog narkokartela poznatija pod imenom 'La Catrina', ubijena je u pucnjavi u Meksiku.

Zajedno s još sedmero članova kartela napala je vojsku, nacionalnu gardu i policiju u Mihoakanu, a preminula je u bolnici od posledica ranjavanja, prenosi Daily Mail koji je objavio i video poslednjih trenutaka devojke koju su zvali i 'Dama smrti'.

Meksičke vlasti objavile su da je u akciji ubijena šefica narkokartela te da je uhapšeno još šestoro članova kartela.

Zaplijenili su i sanduke oružja i municije. Ranjena Maria Lopez Eskivel prebačena je helikopterom u bolnicu, ali povrede su bile preteške. Jedan metak pogodio ju je u vrat.

foto: Twitter printscreen

Iako meksičke vlasti nisu objavile da je ubijena Maria Lopez Eskivivel, na objavljenim fotografijama i snimkama vidi se žena koja na nozi ima tetovažu 'Catrina'.

Meksičke vlasti sumnjiče da je Maria Lopez Eskiivel bila deo grupe koja je u oktobru prošle godine masakrirala 13 policajaca.

U videu koji je objavio Daily Mail vidi se ranjena La Catrina i meksički vojnik koji joj kaže da izdrži dok ne dođe helikopter.

- Opusti se, stiže helikopter. Biće sve u redu, pokušaj izdržati, OK? - čuje se na snimci, dok na drugom videu vojnik drži devojku i stavlja ju u helikopter.

Nemoguće ju je bilo prebaciti drugačije jer su članovi bande zatvorili puteve pa je vojska morala tražiti pomoć iz vazduha.

Prema nepotvrđenim informacijama, La Catrina se sastala s još jednim šefom ogranka narkokartela nakon čega su napali vojsku i policiju. U razmeni vatre ona je jedina stradala, ostale članove narkokartela prebacili su u zatvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.