JEDNA ODLUKA IH JE KOŠTALA ŽIVOTA: Za mladence se rutinska obaveza završila SMRĆU, kada su se ukrcali na kobni let!
Par koji je poginuo, Foto: Facebook printscreen

pad aviona u iranu

JEDNA ODLUKA IH JE KOŠTALA ŽIVOTA: Za mladence se rutinska obaveza završila SMRĆU, kada su se ukrcali na kobni let!

Niko od 176 putnika nije preživeo pad aviona ukrajinske kompanije koji se srušio u blizini Teherana

Objavljeno:

Novopečeni par koji je umro kada se avion ukrajinskog Airlinesa srušio u Iranu bili su u glavnom gradu Teheranu samo da preuzmu fotografije venčanja, objavila je njihova ožalošćena porodica.

Saed Tahmasebi odleteo je u Teheran sa novom suprugom Nilofar Ebrahim nakon što su prošlog meseca imali venčanje u Londonu.

Tahmasebi (35) bio je inženjer građevinske firme Laing O'Rourke i studirao je za doktora nauka kao postdiplomski istraživač na Imperial College London.

Skrhana porodica Tahmasebija sinoć je rekla da su samo deset minuta pre ukrcavanja razgovarali s njima o njihovim brigama zbog putovanja u region, koji su potresli nemiri nakon ubistva generala Sulejmanija.

Sestra Tahmasebija rekla je da je situacija "previše užasna za reči" i da porodica "ne može da veruje šta se dogodilo". Ona je rekla da su bili 'ljupki par' i dodala da je 'Saed najlepši momak koga ste ikada mogli naći'.

Niko od 176 putnika nije preživeo pad aviona ukrajinske kompanije koji se srušio u blizini Teherana.

Do nesreće je došlo zbog kvara na motoru, a ne zbog terorističkog napada, saopšteno je prvobitno iz ukrajinske ambasade u Iranu.

Međutim, ambasada je kasnije povukla to saopštenje, navodeći da neće davati zvanične komentare pre nego što komisija zadužena za vođenje istrage ne izađe sa nalazima.

Iranski zvaničnici naveli su da „crnu kutiju neće predati ni Boingu ni Amerikancima".

Letelica je u ponedeljak, dva dana pre pada, prošla redovan servis.

Avion je pao nekoliko sati pre nego što su iranske snage balističkim raketama napale američke baze u Iraku i nema dokaza da su ova dva incidenta povezana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.