NOVI SKANDAL, OGLASIO SE I OTAC MEGAN MARKL: Njegove reči će vojvotkinju ZABOLETI!
Tomas Markl, Foto: Printscreen

DRAMA U BRITANIJI

NOVI SKANDAL, OGLASIO SE I OTAC MEGAN MARKL: Njegove reči će vojvotkinju ZABOLETI!

Njemu se nije preterano svidela vest koju je saznao

Objavljeno:

Nakon što su princ Hari (35) i Megan Markl (38) javno objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, među prvima koji se obratio javnosti bio je njen otac Tomas Markl (75).

Njemu se nije preterano svidela vest koju je saznao.

- Jednostavno sam razočaran - rekao je Tomas koji nije video niti pričao s ćerkom otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija.

Tomas nije želeo ništa više da komentariše vezano za Meganinu odluku.

Vest je par objavio na društvenim mrežama.

- Nakon višemesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Nameravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske porodice i raditi na tome da postanemo finansijski nezavisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njeno Veličanstvo Kraljicu. Vašim se podsticajima, naročito tokom poslednjih nekoliko godina, osećamo spremno za nove prilike- stoji u saopštenju.

Par je dodao kako će sve vreme biti na relaciji Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike.

- Sada planiramo uravnotežiti svoje vreme između Ujedinjenog Kraljevstva i Severne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućiće nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a takođe će pružiti našoj porodici prostor da se usredotoči na sledeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - dodali su.

Kraljica Elizabeta II. (93) je novosti saznala putem televizije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.