HARI I MEGAN REŠILI DA SE POVUKU: O njihovoj odluci bruji svet, evo šta će raditi kraljevski par!
Foto: AP

odluka

HARI I MEGAN REŠILI DA SE POVUKU: O njihovoj odluci bruji svet, evo šta će raditi kraljevski par!

Život na relaciji Severna Amerika - Velika Britanija

Objavljeno:

Hari i Megan, rešili su da se povuku kao stariji članovi kraljevske porodice i postanu finansijski nezavisni.

Kako su naveli u saopštenju, oni žele da rade da bi bili nezavisni, dok će nastaviti da u potpunosti podržavaju kraljicu Elizabetu II.

Kako su naveli u saopštenju: "Posle mnogo meseci preispitivanja, odabrali smo da ove godine otpočnemo proces tranzicije, da odigramo progresivnu novu ulogu u okviru ove institucije. Nameravamo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo da bismo postali finanijski nezavisni, dok nastavljano da u potpunosti podržavamo Njeno veličanstvo kraljicu. Uz vaše ohrabrenje, posbeno tokom prethodnih nekoliko godina, osećamo da smo spremni da načinimo ovo prilagođavanje."

Život na relaciji Severna Amerika - Velika Britanija

- Planiramo da vreme provodimo na relaciji Velika Britanija - Severna Amerika, nastavljajući da ispunjavamo naše dužnosti prema kraljici i Komonveltu. Ova geografska ravnoteža omogućiće nam da odgajamo našeg sina uz zahvalnost prema kraljevskoj tradiciji u kojoj je rođen, istovremeno obezbeđujući našoj porodici prostor da se fokusira na sledeće poglavlje, kao što je pokretanje naše humanitarne organizacije.

- Radujemo se tome da, kad bude vreme, podelimo sve detalje oko ovog uzbudljivog novog koraka dok nastavljamo da sarađujemo sa kraljicom, princem od Velsa, vojvodom od Kembridža i svim relevantnim činiocima. Do tada, prihvatite našu najdublju zahvalnost za vašu stalnu podršku - navodi vojvodski par u saopštenju.

Ovaj potez mladog bračnog para dolazi posle glasina da će se preseliti u Kanadu. Njihova želja da se presele preko Atlantika značiće da će tamo živeti duži deo godine dok će istovremeno preispitivati svoju ulogu u kraljevskom domaćinstvu.

Par se nedavno vratio sa šestonedeljnog odmora koji su proveli u Kanadi, tokom praznika, sa bebom Arčijem u domu vrednom 10,7 miliona funti na ostrvu Vankuver.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.