POBILI SMO 80 AMERIČKIH TERORISTA: Iranska TV se OGLASILA nakon NAPADA na AMERIČKE BAZE i najavila novi UDARE
Pozivajući se na neimenovani visok izvor u Revolucionalnoj gardi, Iran je naveo da u domašaju ima 100 drugih ciljeva u regionu, Foto: AP

pakao se nastavlja

POBILI SMO 80 AMERIČKIH TERORISTA: Iranska TV se OGLASILA nakon NAPADA na AMERIČKE BAZE i najavila novi UDARE

Tramp je posle napada na Tviteru naveo da je sve u redu

Objavljeno: 09:11h

Iranska državna televizija objavila je danas da je najmanje 80 "američkih terorista" ubijeno u iranskom napadu na američke ciljeve u dve baze u Iraku.

Pozivajući se na neimenovani visok izvor u Revolucionalnoj gardi, Iran je naveo da u domašaju ima 100 drugih ciljeva u regionu ako Vašington preduzme mere odmazde, prenosi Rojters.

Televizija tvrdi da američki predsednik pokušava da umanji štetu od iranskih raketnih napada na američke ciljeve u Iraku tvitovima da je "sve u redu".

Takođe se navodi da su američki helikopteri i vojna oprema "teško oštećeni", a da nijedna iranska raketa nije presretnuta.

Tramp je posle napada na Tviteru naveo da je sve u redu, dok američke televizijske mreže navode da u napadu nije bilo američkih žrtava.

Nema jasnih informacija ni o mogućim žrtvama među Iračanima.

Iranska Revolucionarna garda, koja je preuzela odgovornost za napad, navela je da su napadi na baze "osveta za ubistvo komandanta jedinice Kuds Kasima Sulejmanija".

BONUS VIDEO:

PROBALI SMO DA PREVARIMO POLIGRAF: Evo kako smo se proveli

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.