RAZORAN ZEMLJOTRES, UPOZORENJE NA CUNAMI! Nastavlja se HAOS na planeti!
Uplašeni stanovnici izašli su na ulice u utorak oko 4.15 sati po lokalnom vremenu nakon što ih je probudio snažni zemljotres, Foto: Reuter

ludilo

RAZORAN ZEMLJOTRES, UPOZORENJE NA CUNAMI! Nastavlja se HAOS na planeti!

U Camuju, na severnoj obali, odjeknula je sirena za opasnost od cunamija

Objavljeno:

Upozorenje za cunami objavljeno je nakon što je snažni zemljotres magnitude 6,6 zatresao Portoriko srušivši mnoge domove, izazvavši nestanak struje i na ulice poslavši prestravljene stanovnike.

U Camuju, na severnoj obali, odjeknula je sirena za opasnost od cunamija, a stanovnici koji žive blizu plaže pobegli su u unutrašnjost sve dok upozorenje nije prekinuto, piše Miror. Uplašeni stanovnici izašli su na ulice u utorak oko 4.15 sati po lokalnom vremenu nakon što ih je probudio snažni zemljotres - deveti u manje od 24 sata. Ispričali su kako im se krevet tresao, pa su ostali bez struje na čitavom ostvru kada je podmorski zemljotres pogodio tik uz južnu obalu.

Jedan korisnik Tvitera napisao je: "Svetla su se ugasila i mislio sam da moja sestra miče krevet". Drugi je dodao: "Podrhtavanje nije prestajalo i bivalo je sve jače. Svi alarmi automobila se isključuju, a mi se nastavljamo tresti."

Američki geološki institut saopštio je da je epicentar potresa bio nekoliko kilometara od obalnog grada Indiosa na maloj dubini od oko četiri milje. Pacifički centar za upozoravanje na cunami rekao je da ne postoji značajna pretnja od cunamija.

BONUS VIDEO:

PROBALI SMO DA PREVARIMO POLIGRAF: Evo kako smo se proveli

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.