STUDENT JE SILOVAO 136 MUŠKARACA, SVE IH JE HVATAO NA UŽASAN NAČIN: Najgore u celoj priči je KAZNA KOJU JE DOBIO!
Foto: Profimedia, Ilustracija

ŽIVOTINJA

STUDENT JE SILOVAO 136 MUŠKARACA, SVE IH JE HVATAO NA UŽASAN NAČIN: Najgore u celoj priči je KAZNA KOJU JE DOBIO!

U četiri odvojena suđenja, Rajnhard Sinaga (36) proglašen je krivim

Objavljeno:

Student iz Indonezije Rajnhard Sinaga, koji se smatra najokorelijim silovateljem Britanije, osuđen je danas na 30 godina zatvora za više od 150 krivičnih dela, uključujući 136 silovanja.

U četiri odvojena suđenja, Rajnhard Sinaga (36) proglašen je krivim za napad na 48 muškaraca koje je drogirao, nakon što bi ih iz nekog od klubova ili barova u Mančesteru doveo u svoj stan.

Binaga bi žrtve namamio nudeći im mesto za spavanje ili još pića, a kako Rojters prenosi, napade je snimao mobilnim telefonom, saopštilo je tužilaštvo.

Osudio ga je sud u Mančesteru za 159 krivičnih dela počinjenih u periodu od januara 2015. do maja 2017. godine, koji je istovremeno ukinuo ograničenje izveštavanja o suđenju u ovom slučaju.

Jan Rušton, državni tužilac, opisao je Sinaga kao "najokorelijeg silovatelja u britanskoj pravnoj istoriji".

Sinaga, koji živi u Ujedinjenom Kraljevstvu od 2007. godine, ciljao je mladiće koji su izgledali pijani ili ranjivi i drogirao ih sedativima, verovatno drogom za žurke - gama-hidroksibuternom kiselinom koja je poznata kao GHB, rečeno je na sudu.

Žrtve su uglavnom bile heteroseksualne i napada su se sećali malo ili nimalo.

Sinaga je uhapšen nakon što se jedna od njegovih žrtava probudila tokom napada, pretukla ga i otišla u policiju sa jednim od telefona silovatelja.

Policija je otkrila osetljiv materijal - ekvivalent 250 DVD-a ili 300.000 fotografija - koji prikazuje seksualne napade na Sinagovim digitalnim uređajima.

Sinaga se branio tvrdeći da su njegove žrtve ispunjavale svoje seksualne fantazije.

Istraga o silovanju je najveća u pravnoj istoriji Britanije i prvi put da su tužioci podelili optužbe na četiri odvojena suđenja.

Policija upozorava da bi moglo biti mnogo više žrtava i apeluje na sve one koji su možda bili meta da se jave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.