HOROR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Otac spremio sačekušu za svoju ćerku i njenog muža, UBIO IH, HOROR TU NIJE ZAVRŠEN
Otac ubio ćerku i njenog muža, Foto: Facebook/Lindita Musai

stravičan događaj

HOROR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Otac spremio sačekušu za svoju ćerku i njenog muža, UBIO IH, HOROR TU NIJE ZAVRŠEN

Policija je na zemlji, na kraju ulice u kojoj se odigrao horor, pronašla pištolj

Objavljeno:

Novopečeni bračni par Lindita i Veton Musai ubijeni su u predgrađu Jaravil u Melburnu na novogodišnje veče, a osumnjičeni ubica - Linditin otuđeni otac - je nakon toga pucao na sebe.

Policija je navela da je neimenovani 55-godišnji ubica, koji se trenutno nalazi u bolnici, ubio Linditu (25) i Vetona (29) u utorak u 10.30 ujutro po lokalnom vremenu. Par je tek stigao na adresu u Jaravilu kad je ubica iskočio iz zasede. Lindita je umrla na licu mesta, dok je Veton podlegao povredama u bolnici.

Par je nedavno tek proslavio prvu godišnjicu braka. Smatra se da je ubica Linditin otuđeni otac, a navedeno je da je iz Altona Norta. Jedan svedok je video ubicu kako iskače iz grmlja, stavlja pištolj na svoju bradu i potom povlači obarač.

- Taj čovek je iskočio iz grmlja, stavio pištolj na bradu i povukao oroz. Nakon toga se nekako podigao, a dva-tri minuta kasnije uradio je istu stvar – rekao je svedok, dodajući da nije poznavao ubijeni bračni par.

Policija je na zemlji, na kraju ulice u kojoj se odigrao horor, pronašla pištolj. Vetonov rođak Džetmir Lumani rekao je u postu na Fejsbuku da ne može da shvati kako je jedan otac mogao da usmrti sopstvenu ćerku.

- Danas smo izgubili mog predivnog rođaka Vetona Musaja i njegovu anđeosku ženu Linditu Musai. Đavo je zaista među nama - naveo je on.

Putevi oko ulice u kojoj su ubijeni Veton i Lindita su bili zatvoreni dobar deo dana, dok je policija tragala za dokazima u okolini.

Policija je navela da ne tragaju za drugim mogućim napadačima. Mediji prenose da je Lindita radila u agenciji za nekretnine "Kolijers internešenel", dok je Veton bio službenik Nacionalne banke Australije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.