ALO POLICIJA, STAVILI SU MI PEČURKE NA PICU! Policija objavila spisak najbizarnih poziva koje su dobili
Ilustracija, Foto: Profimedia

SVAŠTA

ALO POLICIJA, STAVILI SU MI PEČURKE NA PICU! Policija objavila spisak najbizarnih poziva koje su dobili

U vreme Božića aktuelne su i šale s Deda Mrazom

Objavljeno:

Građani koji zovu policiju bez razloga, ili samo zbog šale, mogu da ugroze živote onih kojima je u tom trenutku zaista potrebna pomoć.

Policija u Engleskoj objavila je spisak bizarnih poziva koje je dobijala za vreme božićnih praznika. Tako je jedan čovek zvao zbog toga što su mu u piceriji stavili pečurke na picu iako je naglasio da to ne urade.

Sveštenik je pozvao policiju jer ga na aerodromu u Mančesteru nisu pustili u toalet, a jedan čovek je želeo da sazna broj svog mobilnog telefona, pa je nazvao policiju i pitao dispečera s kojeg broja zove.

U vreme Božića aktuelne su i šale s Deda Mrazom. Policija je dobila poziv čoveka koji je tvrdio da mu u kuću provaljuje Deda Mraz i da mu pomaže njegov sob Rudolf.

- Građani koji zovu policiju bez razloga, ili samo zbog šale, mogu da ugroze živote onih kojima je u tom trenutku zaista potrebna naša pomoć - izjavila je Karan Li, operaterka hitne službe.

Ona je ispričala da je imala poziv od žene koja je bila u panici. Kada je upitala o čemu se radi, žena je rekla da želi da glasa za svog kandidata u jednom TV plesnom šouu, ali da je nemoguće dobiti vezu.

- Tražila je od mene da pošaljem patrolu koja će da utvrdi u čemu je problem -rekla je Li.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.