ŽENA IZGORELA NA OPERACIONOM STOLU: Jezive scene u bolnici, lekarska greška je ubila na mestu!
Foto: Profimedia

horor

ŽENA IZGORELA NA OPERACIONOM STOLU: Jezive scene u bolnici, lekarska greška je ubila na mestu!

Porodica žrtve u šoku

Objavljeno: 21:03h

Hirurzi u bolnici Floreasca u Bukareštu pre početka operacije upotrebili su sredstvo za dezinfekciju na osnovu alkohola, a onda su kreluli da je operišu električnim skalpelom, kada je nastao požar, koji je zahvatio 40 posto dela pacijentkinje.

Pacijentkinja stara 66 godina kobnog dana poslata je na operaciju. Osoblje ju je pripremilo za operaciju uz pomoć dezinfekcijskog sredstva, koje je sadržalo alkohol. Glavni hirurg, koji je vodio operaciju uzeo je električni skalpel, koji je kad je dodirnuo kožu izazvao požar i pacijentkinja je izgorela na operacionom stolu.

Na 40 posto tela pacijentkinja je zadobila stravične opekotine zbog čega je nedelju dana kasnije preminula. Ceo slučaj preuzela je policija, a porodica žrtve je rumunskim medijima rekla da im niko nije saopštio detalje ovog stravično slučaja i kako je žena stradala i da li je u pitanju nesrećni slučaj ili nemar i nepažnja.

" Iz novina smo saznali sve detalje. Ne optužujemo, samo želimo da razumemo šta se dogodilo". Rumunski ministar zdravlja je saopštio da će proučiti ovaj traumatični incident.

" Nadam se da smo nešto naučili iz ove mučne epizode", rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24aur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.