NISU NI ONI BUDALE: Ovako su su Putin i Šojgu UHLEBILI ĆERKE
Foto: Printscreen

pokazale talenat

NISU NI ONI BUDALE: Ovako su su Putin i Šojgu UHLEBILI ĆERKE

Jekaterina Tihonova, za koju su novinari tvrde da je ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, pridružila se Savetu ruske izvršne vlasti za razvoj fizičke kulture i sporta.

Objavljeno:

Ruski mediji prenose da je na sajtu Saveta viđeno njeno ime. Takođe među novim imenovanim članovima Saveta je i Ksenija Šojgu, najmlađa ćerka ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua.

Ona će biti direktorka organizacionog odbora za polumaraton.

Tihonova, navodno ćerka ruskog lidera, javnosti je poznata po tome što je učestvovala u nacionalnim i međunarodnim takmičenjima u akrobatskom rokenrol plesu gde je osvajala brojne nagrade. Ali nakon toga ona je dobila brojna zaduženja.

Ona je navodno direktor Fondacije za nacionalni i intelektualni razvoj, Nacionalnog intelektualnog centra za rezerve, a vodi i Inopraktiku, naučni centar vredan 1,7 milijardi dolara na Moskovskom državnom univerzitetu.

Prethodno su ruski mediji preneli da se ona razvela od tajkuna Kirila Šamalova (36). U međuvremenu su se pojavile i glasine da se on ponovo oženio nekadašnjom ljubavnicom Žanom Volkovom.

Ni Vladimir Putin, ni Tihonova nisu potvrdili da su otac i ćerka, ali novinari o tome redovno izveštavaju od 2015. godine.

Inače, nedavno je Putin ponovo izbegao da odgovori na pitanja novinara o svojoj deci. Naime, smatra se da on ima dve ćerke Mariju i Jekaterinu.

- Postavili ste mi pitanje, vezano za posao. Pomenuli ste jednu ženu, pomenuli ste drugu. Samo ste izneli neke činjenice. To nije dovoljno, kopajte malo više i shvatićete kakvim se poslom one bave, imaju li uopšte posao, ko što poseduje i ko kome pomaže – rekao je Putin na godišnjoj konferenciji za novinare.

Inače i Ksenija Šojgu može da se pohvali visokim pozicijama. Naime, ćerka ruskog ministra odbrane je savetnik u upravnom odboru "Gaspormbanke", a a sa svojim partnerom Kirilom Demčenkom ima udela u nekoliko kompanija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.