KOLINDA SE OPET IZBLAMIRALA, SAD KAO NIKAD PRE: Rekla da je vodila decu u Vukovar, a ona se nisu ni rodila!
Kolinda, Foto: Beta

ova žena je hit

KOLINDA SE OPET IZBLAMIRALA, SAD KAO NIKAD PRE: Rekla da je vodila decu u Vukovar, a ona se nisu ni rodila!

No tu dolazi do iskrivljavanja istine jer je mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njena deca još nisu ni rodila

Objavljeno:

Nakon što je Miroslav Škoro na današnjem skupu u Lisinskom HDZ-ovcima poručio da će on biti njihov predsednik, HDZ se oglasio službenim iskazom, a iz Sinja mu je odgovorila i sama predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Napala ga je da je 'tamburao po Americi dok je grmelo', a da bi dodatno naglasila koliko je zapravo domoljubna malo je iskrivila istinu dok je odgovarala i na prozivke Zorana Milanovića koji joj je poručio kako kao Sanaderova ministarka nije bila u Vukovaru.

Na te prozivke rekla je: “U Vukovaru, nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar”.

- Ja sam predsednica Hrvatske, predsednica svih hrvatskih državljana, bili oni u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, u iseljeništvu ili manjine u susednim hrvatskim državama. Što se tiče autentičnog HDZ-a, pitam se otkud to najednom. Ja sam u svojoj domovini od svog rođenja bila i u najtežim vremenima, početkom devedesetih. Nekad treba pitati gde si bio kad je grmelo, neki su tamburali po Americi, dok smo mi ovde davali potporu svojim ljudima, svojoj vojsci, svojim oružanim snagama. A kad je reč o HDZ-u, trenutno kao predsednica naravno nisam član, međutim, nikada nisam okrenula leđa HDZ-u niti sam u stranci bila zbog političkog profita. Pridružila sam se stranci krajem osamdesetih godina kao pokretu za koji sam prepoznala da je pokret za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, rekla je predsednica, prenosi N1.

- Gospodinu Milanoviću mogu reći, za njega vredi sve živo, i Tuđman i Tito i komunizam, odnosno socijaldemokracija i suverenizam, što god mu odgovara, pa i jastog u Taču.

No tu dolazi do krivljenja istine jer je mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njena deca još nisu ni rodila, pa ostaje misterij s kojom je to decom ona odlazila u Knin i Vukovar.

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović ima ćerku i sina, ćerka Katarina rođena je 2001 godine, a sin Luka 2003. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.