TRAMP SAZNAO DA SU GA OGOVARALI, PA POLUDEO: Ono što je rekao o Džastinu Trudou je prenerazilo svet (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: AP

NALJUTIO SE

TRAMP SAZNAO DA SU GA OGOVARALI, PA POLUDEO: Ono što je rekao o Džastinu Trudou je prenerazilo svet (VIDEO)

Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše navode da su ga Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron i britanski premijer Boris Džonson ogovarali

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je "fin momak".

Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše navode da su ga Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron i britanski premijer Boris Džonson ogovarali, prenosi Rojters.

- On je dvoličan. Izgledao mi je kao fin momak, ali iskreno da vam kažem, kada sam ga prozvao zbog činjenice da ne izdvaja dva odsto za odbranu, vidim da nije bio srećan zbog toga. On ne daje dva odsto, a trebalo bi. Kanada ima novac - rekao je Tramp.

Mediji su preneli da su na prijemu u Bakingemskoj palati Trudo, Makron, Džonson, holandski premijer Mark Rute i britanska princeza Ana ćaskali i da je tom prilikom Trudo rekao povodom Trampove duge konferencije za novinare: "Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.