MELANIJA UKRASILA BELU KUĆU: Za inspiraciju poslužio joj je POZNATI HOROR FILM! (VIDEO)
Melanija Tramp, Foto: Printscreen

PRELEPO

MELANIJA UKRASILA BELU KUĆU: Za inspiraciju poslužio joj je POZNATI HOROR FILM! (VIDEO)

Američki mediji pišu da je priprema počela krajem leta, a da u samom postavljanju ukrasa učestvovao i veliki broj volontera

Objavljeno:

Prva dama SAD Melanija Tramp zvanično je otkrila kako je dekorisala Belu kuću povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. Ovogodišnja tema bila je "Duh Amerike".

U gotovo jednominutnom snimku koji je objavljen na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, Melanija je prikazana kako se šeta kroz Belu kuću i proverava da li je dekoracija na mestu ispravljajući različite detalje na jelkama, cvetnoj dekoraciji iznad kamina...

- "Duh Amerike" sija u Beloj kući. Drago mi je da mogu da podelim sa vama ovu prelepu izložbu patriotizma i uzbuđena sam da svi dožive lepote sezone Božića - navela je Melanija uz fotografiju.

Melanija je lično birala ukrase, navela je Bela kuća u jednog od ranijih objava na Tviteru. Prva dama i njeno osoblje uložili su mesece rada i planiranja za ovogodišnju dekoraciju.

Američki mediji pišu da je priprema počela krajem leta, a da u samom postavljanju ukrasa učestvovao i veliki broj volontera.

Korisnici društvenih mreža prošle godine su ismejali ukrase koje je odabrala Melanija, uspoređujući ih sa "serijom "Sluškinjina priča" i hororom "Isijavanje".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.