UBIJEN SIN (3) NARODNOG POSLANIKA! Pucali u auto političara, dete umrlo na putu do bolnice! (VIDEO)
Hitna pomoć nije stigla da spasi dečaka, Foto: Youtube/UA

HOROR U UKRAJINI

UBIJEN SIN (3) NARODNOG POSLANIKA! Pucali u auto političara, dete umrlo na putu do bolnice! (VIDEO)

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nije objavilo ko je vlasnik automobila, kao ni identitet žrtve

Objavljeno:

U centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine, za sada nepoznati napadači pucali su na automobil lokalnog poslanika, a tom prilikom ubijen je njegov trogodišnji sin, javio je Rojters, pozivajući se na policijske izvore.

Za volanom "rendž rovera" je u trenutku napada bio Vjačeslav Soboljev, biznismen i poslanik regionalnog saveta, naveo je policijski izvor.

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova nije objavilo ko je vlasnik automobila, kao ni identitet žrtve, navodi britanska agencija.

"Posle ranjavanja, dete je umrlo u vozilu hitne pomoći na putu ka bolnici", navelo je ukrajinsko ministarstvo na Fejsbuku.

Ukrajinska agencija Unian javlja da se sve odigralo u nedelju na raskrsnici ulica Leo Tolstoj i Tarasovska, kao i da su taj deo blokirale policijske snage i da se za napadačima traga.

Navodi se i da je napadač najverovatnije pobegao automobilom marke "leksus".

"Kijev post" izveštava da se napad dogodio oko 17 sati po lokalnom vremenu i da je u blizini restoran "Mario", čiji je vlasnik Soboljev.

Prema navodima "Dejli mejla", napadači su pucali kroz prozor na mestu vozača, kao i da je trogodišnji dečak koji je ubijen najmlađi sin Soboljeva koji ima petoro dece.

Dodaje se da je Soboljev izabran za poslanika u parlamentu grada Kijeva 2015. godine kao predstavnik partije "Blok" bivšeg ukrajinskog predsednika Petra Porošenka.

Soboljev je biznismen iz Donjecka, a u periodu od 2010. do 2011. bio je izvršni direktor ukrajinskog "Naftogasa".

On je nekada držao i lanac prodavnica u Donjecku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.