RAMA GRMI NA NOVINARE: Uopšte se nije šalio, mnogo je BESAN!!!
Edi Rama, Foto: Printscreen Youtube

OŠTRO UPOZORENJE

RAMA GRMI NA NOVINARE: Uopšte se nije šalio, mnogo je BESAN!!!

Rama je na Tviteru upozorio medije da u, kako je rekao, ovoj ozbiljnoj situaciji moraju meriti svaku izgovorenu i napisanu reč

Objavljeno:

Nakon upozorenja na jutrošnjoj vanrednoj sednici vlade i objave na tviteru, Rama je je još jednom ponovio upozorenje medijima da će ih, u skladu sa vanrednom situacijom, zatvoriti ako nastave sa širenjem lažnih vesti i panike.

- Poslednji put upozoravam portale, kanale i druge medije da ću pod uslovima i pravnim okvirima vanrednog stanja biti prisiljen da snažno intervenišem i zatvorim ih do kraja ove dramatične faze, ako nastave s lažnim vestima i širenjem panike - poručio je Rama na svom fejsbuk profilu.

Rama je prethodno na Tviteru upozorio medije da u, kako je rekao, ovoj ozbiljnoj situaciji moraju meriti svaku izgovorenu i napisanu reč.

U istom tonu Rama je jutros govorio na vanrednoj sednici vlade, a potom je na svom tviter nalogu pozvao medije da odmah prestanu sa plasiranjem iskrivljene slike o situaciji na ugroženim područjima.

- U ovoj vanrednoj situaciji, gde se mora meriti svaka reč, nedopustivo je objavljivati šarlatanstva domaćih ili stranih medija, ili iskrivljeno tumačiti situaciju pod raznim izgovorima i objašnjenjima... - napisao je Rama i velikim slovima dodao:

- Zaustavite to sada! Odmah!!!

Rama je na jutrošnjoj vanrednoj sednici vlade rekao da je situacija veoma ozbiljna i da je sada, kako je rekao, vreme za psihijatre, a ne za astrologe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.