DVE DEVOJČICE PRONAĐENE MRTVE U PREGREJANIM KOLIMA: Sumnja se da ih je tu ostavila sestra!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

tragično!

DVE DEVOJČICE PRONAĐENE MRTVE U PREGREJANIM KOLIMA: Sumnja se da ih je tu ostavila sestra!

Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti

Objavljeno:

Dve devojčice starosti jedne i dve godine pronađene su mrtve u automobilu pored kuće u australijskom gradu Logan u blizini Brizbejna. Pretpostavlja se da ih je u automobilu ostavila njihova sestra protiv koje je podignuta optužnica za ubistvo, prenosi Vest Australijan.

Policija i hitna pomoć dobili su poziv na adresu kuće koja se nalazi na putu Logan Reserv u četvrti Voterfond danas oko 13 časova. Pored kuće je bio parkiran automobil u kojem su se nalazile nesrećne devojčice.

- Nažalost, za obe devojčice je proglašena smrt na licu mesta - rekao je policijski službenik Mark Vajt te dodao kako su devojčice bile izložene ekstremnoj vrućini.

- Razgovaramo sa roditeljima tih devojčica. Ovo je vrlo tragičan događaj - rekao je Vajt.

Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti, odnosno da li je ekstremna vručina dovela do tragičnog ishoda. Iz policije su rekli kako je istraga u ranoj fazi i da nastoje da utvrde koliko su vremena devojčice bile u automobilu i kako su u njega dospele. Dodali su i kako razgovaraju sa roditeljima, ali i brojnim drugim osobama koje bi mogle pomoći da se slučaj rasvetli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Thewest)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.