REKAO DA POMAŽE SIROMAŠNIM DEVOJČICAMA, A SILOM MI JE UZEO NEVINOST! Progovorila još jedna žrtva PEDOFILA EPSTAJNA
Bila je žrtva pedofila, Foto: Youtube printscreen

ONE JOŠ ČEKAJU PRAVDU

REKAO DA POMAŽE SIROMAŠNIM DEVOJČICAMA, A SILOM MI JE UZEO NEVINOST! Progovorila još jedna žrtva PEDOFILA EPSTAJNA

Ona je poslednja od više desetina žena koje su tužile Epstajna zbog navodnog seksualnog zlostavljanja

Objavljeno:

Još jedna žena je optužila osramoćenog finansijera Džefrija Epstajna da ga je seksualno zlostavljao kao petnaestogodišnjaku i pozvala princa Endrua da otkrije sve informacije o svom bivšem prijatelju.

Nova optuživačica, identifikovana kao "Jane Doe 15", rekla je novinarima da je pretrpela "jeziv, dugotrajan seksualni napad".

Ona je poslednja od više desetina žena koje su tužile Epstajna zbog navodnog seksualnog zlostavljanja. Njene optužbe dolaze usred polemike oko veza princa Endrua sa seksualnim prestupnikom.

U intervjuu BBC-ju koji je emitovan u subotu, princ Endru je bio pritisnut zbog svog prijateljstva sa Epstajnom, kao i zbog optužbi Virdćinije Giufre da je imao seks sa njom u kući Epstajna kada je Giufre imala 17 godina.

Princ Endru negirao je seks sa gospođicom Giufre, ali intervju je stvorio talas kritika upućen kraljevskoj porodici. Računovodstvena kompanija KPMG u ponedeljak je najavila da neće obnoviti sponzorstvo prinčeve inicijative za preduzetništvo.

Jane Doe 15, koja danas ima 31 godinu, održala je u ponedeljak u Los Anđelesu konferenciju za štampu sa svojom advokatom Glorijom Alred.

Optužila je Epstajna da ju je zlostavljao na ranču u Nju Meksiku kada joj je bilo 15 godina, nakon što je upoznala njegovu sekretarku tokom školskog putovanja 2004. u Njujork.

Prema njenoj tužbi, sekretarka je rekla da je Epstajn zainteresovan da pomogne devojčicama siromašnog porekla. Letela je privatnim avionom na njegov ranč u Novom Meksiku sa još nekoliko mladih devojaka, rekla je ona. Navodi da joj je rekao da mu pruži masažu, a zatim je seksualno napao.

- Epstajn je uzeo moju seksualnu nevinost - rekla je ona tokom konferencije za štampu.

Epstajn (66) se u avgustu obesio u zatvoru dok je čekao suđenje zbog saveznih optužbi za trgovinu seksom. Optužen je da je seksualno zlostavljao desetine mladih devojaka, a neke od njih su imale samo 14 godina.

Jane Doe 15 nije optužila princa Endrua za bilo kakvo zlostavljanje, ali je pozvala ga da pruži više informacija.

- Princ Endru i svi drugi koji su bili bliski Epstajnu trebalo bi da se jave i daju pod zakletvom informacije koje imaju - rekla je ona.

Gospođa Alred je rekla da je pozvala princa Endrjua da se „dobrovoljno sastane sa FBI-om i tužiocima koji istražuju ovaj krivični slučaj u Njujorku, a takođe da pruži njegovo svedočenje pod zakletvom“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.