11.000 NAUČNIKA TRAŽI KONAČNO REŠENJE ZA GLOBALNO ZAGREVANJE: Da li su zaštitnici prirodne sredine NOVI NACISTI?
Oni idu i korak dalje, tražeći politiku „sprovođenja kontrole stanovništva“, Foto: Printscreen

blumberg piše

11.000 NAUČNIKA TRAŽI KONAČNO REŠENJE ZA GLOBALNO ZAGREVANJE: Da li su zaštitnici prirodne sredine NOVI NACISTI?

Može se reći da se suočavamo sa „soft verzijom“ Konačnog rešenja jevrejskog pitanja, osmišljenog od strane Adolfa Ajhmana

Objavljeno:

Pre četrdeset godina naučnici iz 50 zemalja okupili su se u Ženevi kako bi razgovarali o onome što se tada nazivalo “klimatskim problemom CO2”. Tada su se složili, analizirajući upotrebu fosilnih goriva koja su Zapadu pomogla u rešavanju naftne krize 1979. godine, kako će globalno otopljenje postati glavni izazov za okolinu.

Sada, četiri decenije kasnije, veća grupa naučnika upućuje još jedno, mnogo hitnije upozorenje, navodi Blumberg.

foto: Printscreen

Preko 11.000 stručnjaka iz celog sveta, koje podržava i mlada aktiviskinja za zaštitu prirodne sredine Greta Tunberg, okupilo se kako bi pozvalo na rešenja “klimatske vanredne situacije”, uključujući kontrolu stanovništva, „koje se mora stabilizovati i, u idealnom slučaju, postupno smanjivati u okviru koji garantuje socijalni integritet".

Mi, više od 11.000 naučnikaa iz celog sveta, izjavljujemo jasno i nedvosmisleno da se planeta Zemlja suočava s klimatskom opasnošću, upozorili su naučnici, što je objavio časopis Bio sajens.

Uz ovo upozorenje, izveštaj uključuje mnoge zastrašujuće radove.

Može se reći da se suočavamo sa „soft verzijom“ Konačnog rešenja jevrejskog pitanja, osmišljenog od strane Adolfa Ajhmana, jednog od vrhovnih nacističkih vođa koji je nadgledao i sprovodio genocid. „Konačno rešenje“ je plan nemačkih nacista da genocidom unište i pobiju celu populaciju Jevreja u Evropi za vreme Drugog svetskog rata.

Kad se gledaju u nizu, prikazani grafikoni prate „devastirajuće trendove“ za zdravlje planete. Od potrošnje mesa u ishrani, do emisije štetnih gasova, gubitka leda, porasta nivoa mora, sve do ekstremnih vremenskih događaja predstavljaju „mračnu sliku 40 godina propuštenih mogućnosti“.

Sve navedeno običnog posmatrača tera da prihvati i ekstremna rešenja za ekstremne pretnje, čak i ona koja bi obično s gnušanjem odbio. Zadatak da se stanovnici uvere u potrebu sprovođenja genocida je uspešno obavio dr. Jozef Gebels, nacistički ministar propagande.

Sada okupljeni naučnici upućuju posebne apele onima koji donose političke odluke da brzo sprovedu sistemske promene u energetskoj, prehrambenoj i ekonomskoj politici.

Ali oni idu i korak dalje, tražeći politiku „sprovođenja kontrole stanovništva“.

“Broj ljudi mora se stabilizovati i, u idealnom slučaju, postepeno smanjivati u okviru koji garantuje socijalni integritet”, pišu u pismu naučnici, kako je preneo Blumberg.

Ohrabruje nas nedavno povećanje zabrinutosti. Vladine agencije daju izjave o klimi. Alarmirani su i učenici. Parnice zbog tužbi za ekocid se vode na sudovima. Osnovni građanski pokreti zahtevaju promene i mnoge države, provincije, gradovi i firme reaguju”, zaključuje skup naučnika iz grupe „alarmista“ i „naučnika Sudnjeg dana“, kako ih još zovu.

BONUS VIDEO:

ODUŠEVIĆE VAS! Pokazuje psu njegove fotografije i kad vidi šta radi na njima, on počne samog sebe da imitira! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blumberg)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.