NISAM IMAO ODNOS S MALOLETNICOM, TAJ DAN SAM VODIO ĆERKU NA PICU: Princ Endrju ovom izjavom izazvao GNEV JAVNOSTI!
Princ Endrju, Foto: Printscreen Youtube

još jednom sve demantovao!

NISAM IMAO ODNOS S MALOLETNICOM, TAJ DAN SAM VODIO ĆERKU NA PICU: Princ Endrju ovom izjavom izazvao GNEV JAVNOSTI!

Princ Endrju bez kajanja, bez sećanja i bez opravdanja na druženje sa Epstajnom

Objavljeno:

Princ Endrju je u ekskluzivnom intervjuu za BBC demantovao još jednom da je imao se*s sa maloletnicama koje mu je podvodio Džefri Epstajn, ali je zbog toga dodatno izazvao gnev javnosti.

Princ Endrju je, čak, rekao da mu u to vreme nije delovao pogrešno družiti se sa Epstajnom, koji se ubio u zatvoru u Njujorku dok je čekao suđenje po više tačaka optužnice, između ostalog i za podvođenje maloletnica.

On je istakao da se seća šta je radio na dan za koji je optužen da je bio sa jednom od Epstajnovih seksualnih robinja Virdžinijom Roberts Đufre, jer je toga dana vodio ćerku u piceriju, a to nije uobičajeno za njega.

Da idemo redom.

On je priznao da jeste razočarao zbog toga što je boravio u Epstajnovoj kući, koji je u to vreme bio osuđivani seksualni prestupnik, i dodao da je to “bilo pogrešno” što je radio. Epstajn tvrdi da je fotografija sa ženom koja ga je optužila da je spavao sa njom kod Epstajna, a koja je u to vreme bila maloletna, montirana, prenosi BBC.

- Niko ne može da dokaže ili porekne da je fotografija falsifikovana ili ne, ali ne sećam se da je ta fotografija ikada bila snmljena”, rekao je on i dodao da se kao član krajevske porodice vrlo retko fotografiše, a još manje grli u javnosti ili pokazuje naklonost. Tada je dodao da je te večeri bio sa decom kod kuće i da se svega seća u dan jer su toga popodneva ćerka Beatris i on išli na picu u Voking “što je vrlo neuobičajeno” za njega da to radi, a da je to veče proveo kod kuće sa njima - prenosi Gardijan.

- Odlazak u ‘Pizza Express’ u Vokingu je neobična stvar za mene, veoma uvrnuta stvar koju bih uradio.

Kada je upitan za tvrdnje Robertsove da se “obilno znojio” dok su plesali, princ Endrju je rekao da u to vreme nije mogao da se znoji zbog zdravstvenih problema, koji su bili posledica previše adrenalina zbog učešća u ratu.

Epstajn je priznao krivicu 2008. po dve tačke optužnice za prostituciju, i odslužio je samo 13 meseci, izbegavši federalno suđenje.

Njegove seksualne robinje tvrde da je i u to vreme bio vrlo seksualno aktivan.

Za sliku na kojoj se vidi s Epstajnom u Central parku 2010. godine, princ Endru nije imao mnogo argumenata.

- Preispitivao sam sebe zašto sam išao i šta sam radio i da li je to bilo ispravno uraditi. Iz ovog ugla, išao sam tamo s jednom svrhom, da mu kažem to jer je bio osuđen, da je bilo neprikladno da nas viđaju zajedno - dodao je da mu je delovalo “kukavički” da to obavi preko telefona. Posle toga dana, nikada više nije video Epstajna.

Svakako je ponovio da se ne seća da je “ikada sreo tu damu, nikako”, misleći na Đufre, navodi CNN.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Nedeljknik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.