SVEŠTENIK I MLADIĆ MESECIMA SILOVALI DEVOJČICU! Iživljavali se naizmenično, kada se porodila, zapečatili su sudbinu
Majka sa bebom / Ilustracija, Foto: Profimedia

stravično

SVEŠTENIK I MLADIĆ MESECIMA SILOVALI DEVOJČICU! Iživljavali se naizmenično, kada se porodila, zapečatili su sudbinu

Devojka je tvrdila da ju je prvo silovao hodža iz lokalne džamije, a zatim mlađi čovek koji je rekao da će se oženiti njom

Objavljeno: 15.11.2019. 22:57h

16-godišnjoj devojčici koja se porodila nakon što su je u Indiji dva muškarca navodno silovala, naređeno je da proda bebu, a novac uzme kao odštetu. Devojka je tvrdila da ju je prvo silovao hodža iz lokalne džamije, a zatim mlađi čovek koji je rekao da će se oženiti njom, ali se zatim predomislio.

Seoski "pančajat", odbor izabran

(ih staraca sa samoupravnim i sudskim ovlašćenjima, u Muzavarpuru u Biharu u Indiji navodno je naredio mladoj majci da proda svoju bebu. Majka je incident prijavila policiji pre nekoliko dana, kažu lokalni izveštaji.

Devojčica je rekla da ju je hodža iz seoske džamije silovao dok je bila u nesvesti i da je snimila navodni čin. Hodža je nastavio da je siluje tokom dvomesečnog perioda i pretio joj ako nekome kaže za to.

Za to vreme je zatrudnela i to rekla mladiću iz sela. Taj muškarac ju je potom silovao pod izgovorom da se venčava sa njom, ali nije ispunio svoje obećanje. Navodna žrtva rekla je da je porodici ispričala za trudnoću i da su se prvo obratili "pančajatu" radi pravde.

Nakon što se tinejdžer rodio prošlog meseca, "pančajat" je navodno incident nazvao nesrećnim okolnostima i naredio joj da proda dete i da novac čuva kao odštetu. Portparol policije je rekao: "Proveravamo tvrdnje žrtve i presudu pančajata".

"Takođe se vrši DNK analiza kako bi se identifikovao biološki otac novorođenčeta".

Istraga je u toku i nema izveštaja o hapšenjima.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media