POZVALA DEVOJČICU (12) U TROJKU SA NJENIM DEČKOM:  Policija sve otkrila SLUČAJNO, na ispitivanju pričali GADOSTI
Kloi Bredli, Foto: Facebook printscreen

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

POZVALA DEVOJČICU (12) U TROJKU SA NJENIM DEČKOM: Policija sve otkrila SLUČAJNO, na ispitivanju pričali GADOSTI

Otac žrtve ispričao je da se devojčica promenila od kada je počela da se druži sa Kloi

Objavljeno:

Tinejdžerki koja je pozvala dvanaestogodišnju devojčicu u trojku sa svojim dečkom, naređeno je da se upiše u registar seksualnih prestupnika.

Kloi Bradli, tada 17-godišnjakinja, porukom je obavestila svog dečka, 27-godišnjeg Entonija Roskoa oko sastanka i potom odvela mladu devojku do njegove kuće gde je on imao seks sa obe.

Policija se uključila kada je prolazna patrola postala sumnjičava kada su sledećeg jutra u 5.30 primetili devojke kako napuštaju Roskov dom. Ispitan je Kloin telefon i ustanovljeno je da sadrži razgovore između nje i Roskoa.

Entoni Rosko
Entoni Rosko foto: Facebook printscreen

Kad su ga detektivi ispitivali o incidentu, rekao je:

- Kad vam neko preda Sveti Gral, zgrabićete ga, zar ne?

U izjavi žrtve, koja sada ima 14 godina, a koja je u trenutku incidenta nestala od kuće, rekla je:

- Osećam se tužno od onoga što se dogodilo i ne znam kako da se osećam u vezi sa onim što mi se dogodilo. Mentalno me promenilo, ne spavam i imam flešbekove Zbog toga sam postala svesnija i ne dozvoljavam da me iko dodiruje. Osećam da nema smisla ići u školu. Nekako mrzim Kloi Bradli i osećam se drugačije prema njoj. Samo prolazim kroz taj dan. Bilo mi je olakšanje kad su se izjasnili krivim jer ne znam šta bih učinila.

Kloi, koja danas živi sa svojim bakom i dekom u Mančesteru, priznala je krivicu za počinjenje krivičnog dela seksualnog delovanja nad decom i osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 22 meseca.

Rosko, danas 29, iz St. Helensa, priznao je silovanje i osuđen je na 4 godine.

Otac žrtve ispričao je da se devojčica promenila od kada je počela da se druži sa Kloi - počela je da se šminka i da se trudi da izgleda starije.

U početku su obe devojke rekle policiji da sih je Rosko prisiljavao na seks, ali policija je optužila Bradlija nakon što su otkrili poruke na njenom telefonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.