VISIO NAOPAČKE SA DIMNJAKA VISOKOG 88 METARA! Niko ne zna kako je tamo dospeo, ali je na kraju PREMINUO (VIDEO)
Jezivi prizor, Foto: Youtube printscreen

JEZIVI PRIZOR

VISIO NAOPAČKE SA DIMNJAKA VISOKOG 88 METARA! Niko ne zna kako je tamo dospeo, ali je na kraju PREMINUO (VIDEO)

Vatrogasci i druge spasilačke službe pokrenule su akciju spasavanja ubrzo nakon što je primećeno da se čovek u pedesetim godinama zaglavio na dimnjaku

Objavljeno:

Muškarac koji je u gradu Karlajl u Engleskoj proveo 14 sati viseći naopako s Diksonovog dimnjaka visine 88 metara, preminuo je, saopštila je policija.

Vatrogasci i druge spasilačke službe pokrenule su akciju spasavanja ubrzo nakon što je primećeno da se čovek u pedesetim godinama zaglavio na dimnjaku, ali je utvrđeno da je on preminuo pre završetka spašavanja, piše Indipendant.

Policija je juče u ranim jutarnjim satima primila dojavu da s vrha Diksonovog dimnjaka visi čovek, a kada su policajci stigli na mesto događaja, videli su da muškarac u majci bez rukava naopačke visi sa građevine.

Za sada nije poznato iz kojih razloga je lokalni stanovnik završio na vrhu dimnjaka, prenosi Index.hr.

-Medicinsko osoblje je potvrdilo da je muškarac u pedesetim godinama, iz Karlajla, preminuo na mestu događaja u 16:46. Policija je dobila dojavu o nesrećnom događaju oko 02:20, a spasilačka akcija pokrenuta je kasnije jer je trebalo angažovati više agencijskih odelljenja - rekao je Mett Kenerli, šef policijske stanice Kumbrija.

U pomoć je poslat i helikopter, a vatrogasci su podigli visoku platformu kako bi mogli da dođu do zaglavljenog muškarca.

Policija je saopštila da pokreće istragu kako bi se utvrdilo zašto je muškarac završio na vrhu strukture.

Diksonov dimnjak izgrađen je 1836. godine i tada je bio najveći dimnjak u zemlji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.