BRITANKA OTIŠLA NA ŽURKU NA PLAŽI, A ONDA JE SAMO NESTALA: Svi TRAŽE Ameliju, a ona kao da je PROPALA U ZEMLJU
Porodica je saznala o njenom nestanku kada se nije odjavila iz hostela, Foto: Printscreen

misteriozni nestanak

BRITANKA OTIŠLA NA ŽURKU NA PLAŽI, A ONDA JE SAMO NESTALA: Svi TRAŽE Ameliju, a ona kao da je PROPALA U ZEMLJU

Njena tašna sa telefonom, novcem i kreditnim karticama pronađena je sledećeg jutra na obližnjoj plaži

Objavljeno:

Oko 150 ljudi uključilo se u potragu za 21-godišnjom Britankom koja je nestala u Kambodži na ostrvu popularnom za turiste, rekao je danas jedan visoki policijski zvaničnik.

General Čuon Narin, šef policije priobalne provincije Preah Sihanuk rekao je da za Amelijom Bembridž tragaju ronioci, policija, pripadnici mornarice, lokalni dobrovoljci i stranci. Ona je poslednji put viđena u sredu uveče kad je bila na žurci na plaži na ostrvu Koh Rong u jugozapadnoj Kambodži, gde su bili turisti raznih nacionalnosti.

foto: Printscreen

Njena tašna sa telefonom, novcem i kreditnim karticama pronađena je sledećeg jutra na obližnjoj plaži i kada se nije pojavila da se odjavi iz hostela gde je odsela njen pasoš je pronađen u njenoj sobi.

Čuon Narin je izrazio oprezni optimizam da bi ona mogla da bude pronađena živa, navodeći da je nekoliko stranih turista ranije nadjeno bezbedno pošto su nestali u džungli. Rekao je da mu nije poznat ni jedan slučaj da je neki stranac ubijen.

List Pnom Pen Post je naveo pozivajući se na lokalnog zvaničnika da se potraga sprovodi u džungli i na moru. Taj zvaničnik je rekao da sumnja da se Bembridž udavila zato što joj je tašna nađena na steni blizu vode. U potrazi za njom koriste se gliseri.

foto: Printscreen

Brat i otac devojke nalaze se u Kambodži da pomognu u potrazi, a majka joj je na putu, javila je britanska Pres asosiejšn. Porodica je saznala o njenom nestanku kada se nije odjavila iz hostela.

Čuon Narin rekao je da za sada oni koji je traže nemaju vesti o tome gde se nalazi i da su proširili oblast potrage.

Koh Rong, koji se nalazi oko 25 kilometara od obale u Tajlandskom zalivu pokriva površinu od oko 78 kvadratnih kilometara.

Njena porodica je rekla da je njen Azijski put počeo 27. septembra kada je avionom stigla u Vijetnam.

BONUS VIDEO:

NEĆETE VEROVATI SVOJIM UŠIMA! Papagaj po imenu Ajnštajn razgovara kao pravi genije! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.