POSLANICA U LEZBEJSKOM SKANDALU: Objavljene NAGE FOTKE, ima NACISTIČKU TETOVAŽU! Razvodi se od muža! (FOTO)
Kejti Hil, Foto: Printscreen/youtube

šok U KALIFORNIJI

POSLANICA U LEZBEJSKOM SKANDALU: Objavljene NAGE FOTKE, ima NACISTIČKU TETOVAŽU! Razvodi se od muža! (FOTO)

Oni su fotografije objaviljivali "Da li bi j**ao moju ženu?"

Objavljeno:

Procurile su fotografije američke demokratske kongreskinje Kejti Hil (32) na kojima pozira gola s tetovažom koja podseća na nacistički zeleni krst, puši bong i ljubi se sa svojom pomoćnicom Morgan Desjardins (24).

Skandalozne fotografije prve otvoreno biseksualne kongreskinje iz Kalifornije Daily Mail je objavio dan nakon što je protiv nje pokrenuta istraga zbog navoda da je imala seksualne odnose s dvoje mladih asistenata, muškarcem i ženom.

Advokati mlade kongrskinje zatražili su od britanskog lista da ukloni sporne fotografije jer se radi o 'ugrožavanju privatnosti'. Takođe, negirali su da tetovaža ima ikakve veze s nacističkim simbolima, piše Huffington Post.

To je samo nastavak bure koja se digla nakon što je Kejtin suprug Keni Heslep, od kojeg se trenutno razvodi, početkom godine na Facebooku potvrdio da je ona u vezi s kolegom Grejemom Kelijem.

"Isprva nisam tražio razvod jer je ona biseksualka. Jedino nisam znao da je našu vezu učinila otvorenom", napisao je Heslep na društvenoj mreži. Pre par meseci je ipak predao papire za razvod.

Zanimljivo je da Heslepa suprugina lezbejska veza, koja je trajala više od godine dana, nije smetala i na nju je spremno pristao.

Fotografije koje su potpuno ogolile njihov divlji način života bile su praćene i porukama koje su otkrile da je bračni par njene golišave fotografije objavljivao na stranici pod nazivom "Da li bi j**ao moju ženu?".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.