MAMA, UMIREM I NE MOGU DA DIŠEM: Ovo je poslednja poruka jedne od žrtvi iz kamiona smrti!
Hladnjača, Foto: EPA/VICKIE FLORES

TUGA

MAMA, UMIREM I NE MOGU DA DIŠEM: Ovo je poslednja poruka jedne od žrtvi iz kamiona smrti!

Utvrđeno je da je Tra Maj poruke poslala u utorak uveče, samo nekoliko sati pre nego što su pronađena tela 31 muškarca i osam žena

Objavljeno:

Vijetnamka Tra Maj (26) je možda jedna od 39 žrtava pronađenih u kontejneru kamiona na industrijskom imanju u Eseksu. Kao moguću žrtvu, nju je naveo član jedne organizacije za zaštitu ljudskih prava iz Hanoja.

Ona je svojoj porodici slala SMS poruke u kojima je napisala - Mama i tata, mnogo mi je žao. Nije uspeo plan za odlazak iz zemlje. Mama. Mnogo volim tebe i tatu. Umirem jer ne mogu da dišem. Ja sma iz Kan Lok Ha Tina. Vijetnam. Mama. Mnogo mi je žao.

Tri vijetnamske porodice su kontaktirane zbog mogućnosti da su njihovi najmiliji među žrtvama. Utvrđeno je da je Tra Maj poruke poslala u utorak uveče, samo nekoliko sati pre nego što su pronađena tela 31 muškarca i osam žena.

Njena porodica je tražila pomoć u njenoj identifikaciji, jer je policija Eseksa navela da su žrtve kineskog porekla. Posle hapšenja dvoje ljudi, policija je navela da situacija, kada je u pitanju identifikacija žrtava, može da se promeni.

Vijetnamska ambasada u Londonu kontaktirala je policiju Eseksa i trenutno "čeka odgovor". Maj je navodno želela da se domogne Velike Britanije preko Francuske. Belgijski javni tužilac rekao je da nije jasno gde i kada su žrtve smeštene u kontejner, koji je u vlasništvu irske kompanije i zakupljen je 15. oktobra.

Kina je pozvala na "surovu kaznu" za sve koji su umešani u smrt ljudi, a kineska ambasada je poslala izaslanike u Eseks.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/News.sky.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.