NOVI JEZIVI DETALJI KAMIONA SMRTI: Policija u kući vozača pored tela pronašla NEOČEKIVANU STVAR!
Hladnjača, Foto: Profimedia

NAJNOVIJE OTKRIĆE

NOVI JEZIVI DETALJI KAMIONA SMRTI: Policija u kući vozača pored tela pronašla NEOČEKIVANU STVAR!

On tu inače živi sa partnerkom koja očekuje blizance

Objavljeno:

U kući Moa Robinsona (25), vozača hladnjače u kojoj su juče otkrivena tela 39 kineskih državljana, 31 muškarac i osam žena, pronađeno je oko 300.000 funti.

On tu inače živi sa partnerkom koja očekuje blizance, a prijatelji Robinsona tvrde da je on iz "vrlo fine porodice".

Kamion i prikolica su se kretali odvojeno i zaobilazno, pre nego što su stigli do industrijske zone. Britanska policija veruje da je kontejner hladnjača transportovan kargo brodom od luke Zebrige u Belgiji do Par- flita u Engleskoj.

Hladnjača je kasnije prikačena za kamion. A taj kamion je krenuo iz Severne Irske i preko Dablina stigao u Holihed u Velsu. Vozio ga je Mo Robinson. Kamion je tri dana ranije od hladnjače, koju je kasnije prikačio, stigao u Parflit. Ne zna se, međutim, šta se sa njim dešavalo tokom tri dana pre nego što je preuzeo kargo.

Belgijsko savezno tužilaštvo potvrdilo je da je hladnjača prošla kroz Zebrige 22. oktobra i sada ispituje put kontejnera do luke Zebruge, moguće preko Holandije. I dalje se ne zna gde su Kinezi ukrcani.

Robinson je u Parflitu čekao u svom kamionu da se kargo iskrca, "prikači" ga i odveze do industrijske zone Grejs u Eseksu. To je zabeleženo i na sigurnosnim kamerama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.