VOZAČ KAMIONA SMRTI NIJE ZNAO ŠTA PREVOZI? On je zvao HITNU! Umrli Kinezi trebalo je da budu prodani u BELO ROBLJE
Mo je zvao hitnu, Foto: Facebook printscreen

CURE NOVI DETALJI SLUČAJA U ESEKSU

VOZAČ KAMIONA SMRTI NIJE ZNAO ŠTA PREVOZI? On je zvao HITNU! Umrli Kinezi trebalo je da budu prodani u BELO ROBLJE

Policija istražuje da li je imigrante u Britaniju prevezao krijumčarski prsten sa sedištem u Severnoj Irskoj,

Objavljeno:

39 imigranata koji su pronađeni smrznuti u hladnjači kamiona, svi su Kinezi, a vozač koji je nazvao hitnu pomoć otkrio ih je nakon što je otvorio hladnjaču kako bi uzeo papirologiju.

Policija istražuje da li je imigrante u Britaniju prevezao krijumčarski prsten sa sedištem u Severnoj Irskoj, jer su tokom noći tokom noći izvršeni pretresi na tri imanja.

Migranti - 31 muškarac i osam žena, uključujući tinejdžera, prešli su 5000 kilometara od Kine do Velike Britanije - polako su se smrznuli do smrti u 'apsolutno strašnim' uslovima, pošto su pokušali da stignu u Veliku Britaniju na teretnom trajektu iz Zebruža u Belgiji.

Policija istražuje da li su žrtve kriminalne bande koja ih je krijumčarila u Britaniji, da bi ih potom prodala kao robove u salonima za manikir, bordelima, salonima za masažu i restoranima.

Detekti za ubistva u Eseksu i dalje razgovaraju sa vozačem Morisem 'Mo' Robinsonom (25) godina, čiji je dom u Armagu pretresen sinoć pre nego što je tim ušao u obližnju kuću koju je delio sa roditeljima. Treće imanje u Armag Sitiju pretraženo je jutros.

Kako piše Daily mail, istraživači se fokusiraju na to da li je Robinson znao da je pokupio desetine imigranata iz pristaništa Purflit u utorak uveče, usred tvrdnji da je njegova hladnjača bila uključena pre nego što je nazvao 999 oko 20 minuta kasnije.

Migranti su umirali u ledenom, zvučno zaštićenom kontejneru najmanje 15 sati do trenutka kada je gospodin Robinson otvorio vrata juče na industrijskom imanju u Eseksu u 13.40.

Jedan prijatelj vozača rekao je danas MailOnline-u:

- Mo je iz najlepše porodice koju ste mogli upoznati. Kažem vam , nije znao da su ti ljudi pozadi. Očigledno je parkirao na industrijskom imanju u Eseksu i otišao da izvadi papirologiju iz džepa na unutrašnjoj strani vrata kamiona. Kada je otvorio kontejner i video sva mrtva tela, bio je apsolutno prestrašen - kao i bilo ko - i pozvao je službu hitne pomoći koja je alarmirala policiju. Čuo sam da je kontejner bio rashlađen - temperatura je bila -25 ° C, a tela su smrznuta i neko vreme su bila mrtva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.