DEVOJČICU (3) SU OTELI SA ROĐENDANSKE ZABAVE: Nedelju dana kasnije, roditelji su dobili NAJGORE VESTI
Devojlica (3) je oteta ubijena, Foto: Birminghem police department

TUGA

DEVOJČICU (3) SU OTELI SA ROĐENDANSKE ZABAVE: Nedelju dana kasnije, roditelji su dobili NAJGORE VESTI

Snimci objavljeni nakon njenog nestanka pokazali su je da su je muškarac i žena oteli u tamnom SUV-u

Objavljeno: 12:35h

Posmrtni ostaci trogodišnje Kamile Mekinej identifikovani su u sredu, više od nedelju dana nakon što je ona oteta sa rođendanske zabave u Birminghamu, Alabama.

Zamenik glavnog većnika okruga Džeferson Bil Jejts rekao je da su vlasti identifikovale posmrtne ostatke deteta pronađene, ali još uvek nisu utvrđeni uzrok i vreme smrti.

Posmrtni ostaci pronađeni su unutar kontejnera na deponiji u Birmingamu nakon višednevne potrage, izjavio je šef policije Birmingema Patrik Smit. Primetio je da se deponija nalazi nedaleko od stambenog kompleksa u kojem je poslednji put viđena.

Vlasti rade na osiguravanju optužnice za ubistvo i otmicu protiv dve osobe koje su prethodno imenovane kao osumnjičene za slučaj nestale devojčice, izjavio je šef policije.

Patricka Stalvorta (39) i Deriku Broun (29) policija je privela i ispititala prošle sedmice, nakon što su ih video dokazi i svedoci povezali ih sa vozilom viđenim u noći 12. oktobra, kada je Kamila nestala.

foto: Birminghem police department

Devojčica je bila na rođendanskoj zabavi u stambenom kompleksu u kojem je živela njena porodica. Snimci objavljeni nakon njenog nestanka pokazali su je da su je muškarac i žena oteli u tamnom SUV-u.

Stalvort, koji se u utorak nalazio u policijskom pritvoru, ranije je optužen za četiri tačke posedovanja dečije pornografije sa namerom da se distribuira.

Ne postoji veza između njih dvoje i porodice Kamile.

- Ovo je dete dotaklo naciju. Ovo malo dete je definitivno poslalo poruku toj naciji da svi moramo biti marljivi da ih sve zaštitimo- rekao je šef policije.

Kada je nestala, Kamilin otac molio je za povratak devojčice.

- Izbaci je bilo gde i pusti je napolje. Neko će je videti. Svi znaju šta se dešava - rekao je Dominik Mekinej za CNN-ovu filijalu VBMA.

- To će biti kraj svega. Samo želimo našu bebu nazad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.