IMAM TUMOR NA MOZGU! Lepa voditeljka ŠOKIRALA JAVNOST!
Novinarka Irena Junquera, Foto: Printscreen

tužno

IMAM TUMOR NA MOZGU! Lepa voditeljka ŠOKIRALA JAVNOST!

Kaže da je i sa 10 godina imala operaciju nakon koje je tri meseca bila prikovana za krevet

Objavljeno:

Irena Junquera (33) dobro je poznata ljubiteljima sporta u Španiji Ova 33-godišnja sportska novinarka i voditeljka radila je na brojnim projektima, ranije je učestvovala u popularnoj emisiji Punto pelota, sarađivala sa sportskim dnevnikom Mundo Deportivo, a danas, između ostalog, radi na emisiji Gol.

A sada je otkrila nešto što su preneli brojni španski mediji.

- Imam tumor na mozgu i do kraja života ću morati da budem pod nadzorom lekara. Tumor je benigan i ne raste. Svake godine moram da idem na magnetsku rezonancu - rekla je Irena Junquera. Iren Junquera kaže da je klaustrofobična zbog čega joj je teško da ide na magnetnu rezonancu. Tri ili četiri puta sam uzela antidepresiv. Došao je i psihijatar koji mi je rekao da ga uzmem ako budem imala osećaj da se utapam - rekla je novinarka i dodala da joj je bilo teško jer zatvorena u kući nije mogla da prati sportske događaje. Kaže da je i sa 10 godina imala operaciju nakon koje je tri meseca bila prikovana za krevet.

- Oporavak je trajao dve godine i tek tada sam mogla normalno da hodam- rekla je Irena Junquera koja je velika navijačica Real Madrida.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.