TRAMP ODUSTAO OD ODRŽAVANJA SAMITA G7 U SOPSTVENOM KLUBU! Okrivio medije i demokrate za donošenje ove ODLUKE!
Donald Tramp, Foto: Youtube printscreen

tramp okrivio medije

TRAMP ODUSTAO OD ODRŽAVANJA SAMITA G7 U SOPSTVENOM KLUBU! Okrivio medije i demokrate za donošenje ove ODLUKE!

On je prošle nedelje predlozio da se samit bude odrzan u odmaralištu "Trump National Doral

Objavljeno: 22:07h

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da je otkazao planove da se naredni samit G7 održi u njegovom golf klubu u Majamiju, na Floridi

On je prošle nedelje predlozio da se samit bude odrzan u odmaralištu "Trump National Doral", ali je od toga odustao posle brojnih kritika, preneo je Glas Amerike. - piše Informer. Tramp je na Tviteru osudio medije i demokrate što su se protivili održavanju samita u odmaralištu "Doral".

- Mislio sam da radim nešto veoma dobro za našu zemlju, tako što ću ugostiti lidere G7 u odmaralištu ''Doral'', koje je veliko, nalazi se pored međunarodnog aerodroma u Majamiju, ima izvanredne sale i svaka delegacija bi imala zgradu od 50 do 70 soba. Rekao sam da bih to uradio bez zarade ili ako je to zakonski dozvoljeno, bez troškova za SAD. Međutim, kao i obično, neprijateljski mediji i njihovi demokratski partneri su poludeli - tvitovao je Tramp.

Predsednik je naveo i da će za mesto održavanja samita biti razmatrane ostale lokacije, medu kojima je i Kemp Dejvid, predsednička rezidencija u Merilendu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.