ODSEKAO POLNI ORGAN ČOVEKU KOJI MU JE SILOVAO ŽENU: Mogao bi u zatvor DUŽE od napasnika, a razlog je SUMANUT!
Haos/Ilustracija, Foto: Printscreen

dal je moguće?

ODSEKAO POLNI ORGAN ČOVEKU KOJI MU JE SILOVAO ŽENU: Mogao bi u zatvor DUŽE od napasnika, a razlog je SUMANUT!

Suprug je izgubio mogućnost da kontroliše svoje akcije. Nije bio svestan šta radi

Objavljeno:

Muškarac (27) iz Ukrajine odsekao je penis čoveku koji mu je silovao ženu nedaleko njihovog doma u Ukrajini. Događaj se odigrao prošli vikend.

Suprug se vraćao u kuću u selu Šečenkovo kad je video muškarca kako mu napastvuje ženu, piše Daily Mail. Žena je bila u restoranu s prijateljima. Napustila ga je oko jedan sat ujutro, a napadnuta je nedaleko doma. Napao ju je 25-godišnji Dmitrij Išenko. Policija je kazala da joj je 25-godišnjak prekrio usta da ne može da vrišti i odvukao je u obližnje grmlje.

No, suprug jadne žene stigao je nakon desetak minuta. Čuo je nekakvu buku iz grmlja. Približio se i video kako mu Išenko siluje suprugu. Prvo ga je udario u glavu, a onda je izvadio švajcarski nož i muškarcu odsekao penis. Vrištanje silovatelja probudilo je okolne stanare.

Advokat muškarca koji je odsekao silovatelju penis kazao je kako je njegov klijent izgubio kontrolu.

- Suprug je izgubio mogućnost da kontroliše svoje akcije. Nije bio svestan šta radi - rekao je advokat muža kojem sad preti zatvor.

Nakon što je silovatelju odsekao penis, muškarac je u stanju šoka šetao nekoliko kilometara.

- Ne znam šta mi se dogodilo - rekao je medijima.

Silovatelj je hitno operisan, a nakon bolnice ga čeka zatvor. Pravdao se da ga je nedelju dana ranije napustila devojka, te da je taj dan popio litru vodke.

No, u zatvor bi mogao i čovek koji je odbranio ženu od silovatelja. Ako ga proglase krivim, preti mu do osam godina zatvora. Silovatelj može dobiti pet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.