DEVOJKA JE PRE 15 GODINA UBIJENA I BAČENA U KONTEJNER! Ubica nije pronađen sve dok 1 taksista nije PROGOVORIO
Kontejner, Foto: Kurirov čitalac

SVE JE OTKRIVENO

DEVOJKA JE PRE 15 GODINA UBIJENA I BAČENA U KONTEJNER! Ubica nije pronađen sve dok 1 taksista nije PROGOVORIO

Priznao je zločin i sada čeka suđenje za brutalno ubistvo

Objavljeno:

Te kobne večeri u septembru 2004. godine 17-godišnja meštanka šetala je gradom kada ju je pijani taksista nasred ulice napao tražeći da mu vrati novac koji je navodno dugovala za vožnju.

Posle 15 godina od ubistva 17-godišnje devojke u Ufi, prestonici ruske republike ublike Baškortostan policija je, konačno, pronašla ubicu i rasvetlila zločin.

Te kobne večeri u septembru 2004. godine 17-godišnja meštanka šetala je gradom kada ju je pijani taksista nasred ulice napao tražeći da mu vrati novac koji je navodno dugovala za vožnju. Devojka nije imala novca, osim toga, prvi put je videla čoveka, kako prenosi Informer.

Shvativši da neće dobiti ono što želi, 32-godišnji taksista se naljutio i počeo da tuče devojku rukama, a kada je pala na tlo šutirao je sve dok nije prestala da pokazuje znake života. Tada je njeno telo bacio u kontejner i pobegao.

Tokom 15 dugih godina, službenici policije pokušavali su da razreše brutalno ubistvo tinejdžerke, a onda su se zaiteresovali za slučaj taksiste koji robija zbog krijumčarenja droge.

Priznao je zločin i sada čeka suđenje za brutalno ubistvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.