OŠTRA RETORIKA

ZA ERDOGANA TERORISTI, ZA OSTATAK SVETA ŽRTVE: Turski predsednik brani INVAZIJU NA KURDE i preti Evropi IZBEGLICAMA

10.10.2019. 14:19h
Erdogan je upozorio i Evropu da će Turska otvoriti vrata i poslati sirijske izbeglice na stari kontinent ako Evropa okarakteriše invaziju u Siriji kao okupaciju... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Vojo

10-10-2019 14:36h
Sumnjiv mi je ovaj Erdogan, više dolazi u Srbiju nego Putin. Ne razumem njegov motiv, ali mu unapred ne verujem.

Vera

10-10-2019 15:11h
@Vojo
Udružilo se vizantijsko krivoslavlje sa Zveri? Piše u Bibliji jedinstvo Harlot i Zveri.....
Ovo je ko i 90ih sva sila JNA na jedne male Hrvate i muslimane i katolike i na Vukovar a svi gledaju i nikoga nije briga....

Nada

10-10-2019 21:28h
@Vera
Dobro, desava se da osoba ima zdravstvenih problema, ciji su simptomi iskrivljena slika stvarnosti. Pomozi sebi , da se vratis na pravi put, ne gledaj mnogo Bujicu, stetno je za tvoj mentalni skop!

NA TO

10-10-2019 15:10h
Zašto je to sada američka izdaja? Amerima je bilo bitno samo da se ID uništi i nemaju šta tamo da rade. Šta trebaju Amerikanci da ih čuvaju ko bejbisiteri a dosta je da im ostave samo naoružanje? Kurdi hoće svoju državu koju nikada nisu imali i šta sada pitam ja vas pa šta im je Amerika trebala dati u Siriji samo tako ili ŠTA?

Levy

10-10-2019 16:33h
Treba tom turskom Adolfu vratit 10 000 000 Turaka iz Evrope! :):)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.