UŠAO U POLICIJU I REKAO DA JE UPRAVO UBIO PETORO LJUDI: Austrija ovakav zločin NE PAMTI, motiv je UŽASAVAJUĆI
Mesto zločina, Foto: Youtube screenshot

masakr

UŠAO U POLICIJU I REKAO DA JE UPRAVO UBIO PETORO LJUDI: Austrija ovakav zločin NE PAMTI, motiv je UŽASAVAJUĆI

Policija se odmah odvezla na mesto događaja i pronašla pet beživotnih tela. Pokušali su da ih ožive, ali već je bilo kasno

Objavljeno:

Nedelja, šest sati ujutro. Nakon što je ubio svoju bivšu devojku, njene roditelje, brata i novog dečka potpuno rastrojeni mladić (25) uputio se u policiju.

- Ušao je u stanicu i stavio pištolj i nož na pult. Kazao je da je upravo ubio pet ljudi - ispričao je Walter Pupp, šef Državne kancelarije za policiju.

Policija se odmah odvezla na mesto događaja i pronašla pet beživotnih tela. Pokušali su da ih ožive, ali već je bilo kasno.

Ubica i žrtva, 19- godišnjakinja, raskinuli su pre dva meseca. Njega je to dotuklo. Još ga je više izbezumilo to što je ona ubrzo nakon prekida pronašla novog dečka.

Navodno su se noć pre ubistva posvađali.

On je u četiri sata ujutro došao do njihove porodične kuće i oružjem koje je uzeo od svog brata, a koje je bilo uredno registrirano, poubijao celu porodicu.

Najpre je ubio oca koji mu je otvorio vrata, a zatim je otišao u sobu brata svoje bivše drage. Njega je upucao, a zatim je ubio i majku svoje bivše devojke. Nakon toga je likvidirao i svoju bivšu koja je nalazila u zasebnom stanu unutar kuće sa svojim novim dečkom.

Nakon toga se okrenuo i otišao u policiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.