Nijedna žena ovo nije zaslužila: Preprodaju ih više puta, zatvaraju, siluju i tuku (FOTO) (VIDEO)

Surovi horor

Nijedna žena ovo nije zaslužila: Preprodaju ih više puta, zatvaraju, siluju i tuku (FOTO) (VIDEO)

Žene i deca koji se dokopaju kampa u Dokuhu, kod Mosula, mogu se smatrati srećnicima koji su izbegli tragičnu sudbinu njihovih sunarodnica, koje su postale robinje islamista
Objavljeno: 11:06h

Upotreba silovanja kao oružje rata je stara koliko i ratovanje, ali je zločinačka organizacija Islamska država ju tome posebno podmukla. ISIS primorava žene seksualne robinje da koriste kontracepciju kako bi mogli da ih preprodaju pet, šest ili sedam puta. Islamska država objavila fatvu ko i kad sme da ima seks s robinjama! (FOTO) Većina dece Daeša, kako se Islamska država zove na arpaskom, nije starija od jedne i po godine. Pronalaženje te dece nije lako jer je i sam njihov opstanak tabu tema, a otvorilo bi mnoga pitanja. Borci ISIS-a su poznati su po tome da imaju seksualne robinje. Jedna od njih je i Kaula.

Njeno selo je napadnuto 3. avgusta 2014. i u roku od mesec dana 5.000 ljudi iz tog regiona je nestalo. Ona je autobusom odvedena u zatvor gde su bile ostale žene i devojke. Kaula je pala u ruke četrdesetpetogodišnjeg muškarca u belim odorama, a odaziva se na ime Abu Omar. On ju je kupio za 1,5 miliona iračkih dinara, odnosno 1.500 evra. Tada joj je rekao da ona pripada njemu i zatvorio ju je u kući u Mosulu.
Posle 8 meseci, koliko je bila zatočena, rodila je devojčicu. Otac njenog deteta i njen mučitelj imao više ćerki i želeo je sina. Nevinost je izgubila na brutalan način, vukao je za kosu po kući, gušio, udarao, psovao je. Nakon četiri meseca Kaula je prešla da živi u kući sa njegovom ženom. Naloženo joj je da radi kućne poslove.
U napadu ljubomore žena ju je udarila stolicom. Kaula je pokušala da se obesi. Žena je postala zavidna, pa joj je, jednog jutra, rekla da ne želi da gleda njen stomak, dala joj novac i pustila je da pobegne. Dokuh je grad koji je od Mosula udaljen 76 kilometara. To je mesto čestih abortusa i mesto gde se najčešće usvajaju preživela deca. U šestom mesecu trudnoće Kaula je rodila dete koje je zbog brojnih komplikacija preminulo.

one koje stignu u kasnim fazama trudnoće primorane da iznesu trudnoću do kraja živi u Nemačkoj bez svog deteta
živi oko 1.000 dece i žena iz Iraka Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.