ZBOG ONOGA ŠTO SVI RADIMO POSLE KUPANJA, OVA ŽENA JE DOŽIVELA UŽAS: Doktor se sledio kad je pogledao!
Džasmin, Foto: Printscreen

odvratno

ZBOG ONOGA ŠTO SVI RADIMO POSLE KUPANJA, OVA ŽENA JE DOŽIVELA UŽAS: Doktor se sledio kad je pogledao!

Štapiće za uši mnogi koristimo na način na koji to ne bi trebalo da radimo

Objavljeno:

Naime, iako na kutijama štapića sa pamukom postoje ilustracije koje nam pokazuju da ih ne smemo gurati u slušni kanal, već samo da njima čistimo ušnu školjku, sigurno ste i vi nekad ipak njima čistili i unutrašnjost kanala. A koliko to može da bude opasno, za australijske medije je opisala Džasmin (37).

Kako je ispričala za sajt "That's life", ona je godinama patila od povremenog "zvonjenja u ušima", kao i svraba, ali i gubitka sluha u levom uhu. Međutim, tek kada je, nakon čišćenja ušiju videla krv na štapiću, zabrinula se i otišla kod specijaliste. Kada je podvrgnuta skeniranju, i lekari i ona su se šokirali. Naime, skener je pokazao da ju je zahvatila infekcija koja joj je i nagrizla delove lobanje.

Lekari su utvrdili da se bakterijska infekcija razvila u njenom uvetu zbog toga kako čisti uši.

Naime, vlakna pamuka sa štapića su se skupljala u njenim ušima godinama i na kraju dovela do infekcije. Mikro organizmi su joj izjedali deo lobanje iza uha i stanjili ga poput papira.

Ona se ipak dvoumila šta da radi, jer je uskoro trebalo da ide na medeni mesec. Ali lekari su je uverili u ozbiljnost situacije.

- Rekli su mi da bi bez operacije bi bakterije pojele lobanju sve do mozga. Rekli su mi: "Mogla bi da umreš" - ispričala je ona.

Hitno je podvrgnuta operaciji koja je trajala pet sati i u toku koje joj je uklonjeno zaraženo tkivo. Gubitak sluha u levom uhu joj je ostao, ali su operacijom sprečene mnogo veće psoledice po Džasmin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.