DRVENOM MOTKOM PREBIO ŽENU NA SMRT: Sam došao u policiju i izjavio nešto NEREALNO
Foto: Yotube

jezivo

DRVENOM MOTKOM PREBIO ŽENU NA SMRT: Sam došao u policiju i izjavio nešto NEREALNO

Austrijski mediji prenose da su odmah bile uočljive stravične povrede na glavi, posebno potiljku, a da su lekari hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt

Objavljeno:

Tridesetdvogodišnji muškarac sa Kosova uhapšen je u Beču zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju suprugu (32). Lisice na ruke stavljene su mu nakon što je sam došao u policijsku stanicu i prijavio se.

Službenici policijske stanice u Beču ostali su u šoku kada je 32-godišnji muškarac došao i ispričao da je pretukao svoju suprugu i verovatno je i ubio. Policajci su odmah otišli u stan u kom je bračni par živeo i tamo zatekli beživotno telo žene.

Austrijski mediji prenose da su odmah bile uočljive stravične povrede na glavi, posebno potiljku, a da su lekari hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt.

Koji je razlog ovako brutalnog ubistva, zasad nije najjasnije, ali je muškarac ispričao da je bio veoma ljubomoran. U stanu je i pronađen drveni štap za koji se pretpostavlja da je korišćen kao oružje.

Tamošnji portali takođe pišu da je porodica sa Kosova imala i troje dece, ali da srećom nijedno od njih nije bilo u stanu kada je počinjen zločin. Nezvanične informacije govore da u policijskoj evidenciji do sada nije bilo prijava za nasilje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.