ZAHAROVA GRMELA NA AMERIKANCE KAO NIKAD DO SADA! Ovo je SRAMOTA!
Shvatila je ovo kao uvredu: Marija Zaharova, Foto: Beta / Miloš Miškov

POLUDELA

ZAHAROVA GRMELA NA AMERIKANCE KAO NIKAD DO SADA! Ovo je SRAMOTA!

Znate li šta znači kad se ozbiljno shvati obaveza?

Objavljeno:

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ocenila je da je sramotan potez američkih vlasti, koje nisu izdale vize pojedinim ruskim delegatima u Generalnoj skupštini UN, navodeći da je američka delegacija u Sočiju brojala 200 ljudi, kojima su redovno izdate vize.

Zaharova se na Fejsbuku osvrnula na komentar američkih zvaničnika, koji su naveli da je SAD procenjivala svaki zahtev za vizu, da su podaci o tom procesu poverljivi, te da su tu obavezu "ozbiljno shvatili".

"Znate li šta znači kad se ozbiljno shvati obaveza? To je slučaj izdavanja viza za 200 ljudi koji su bili u delegaciji SAD sa Majkom Pompeom u Sočiju (u maju 2019)", navela je Zahrova, preneo je TAS S.

Dodala je: "Ali kad prvo prihvatite pasoše, pa ih vratite uz obrazloženje da je još rano, a onda ne uspete da izdate vize za 10 osoba, bez jasnog razloga, i to za ljude čije su dužnosti u direktnoj vezi sa radom Ujedinjenih nacija - to je sramota, kao što je rekao i ministar Sergej Lavrov".

Predsednik Komiteta za međunarodne odnose Saveta Ruske Federacije Konstantin Košačev rekao je da 10 članova ruske delegacije, uključujući i njega samog, nisu dobili vize za SAD i zbog toga ne mogu da učestvuju na Generalnoj skupštini UN.

BONUS VIDEO:

Vozač vozi u suprotnom pravcu na Zrenjanincu

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.