BAHATA MEGAN MARKL OTIŠLA KORAK DALJE: Britanija i ceo svet posle ovog poteza GNEVNI NA KRALJEVSKI PAR!
Megan Markl, Foto: Profimedia

da li je ovo normalno?

BAHATA MEGAN MARKL OTIŠLA KORAK DALJE: Britanija i ceo svet posle ovog poteza GNEVNI NA KRALJEVSKI PAR!

Četveromesečnog sina Arčiju nisu vodili sa sobom kako uživali zajedno nekoliko dana

Objavljeno:

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (38) i Princ Hari (35) u petak su bili na venčanju modne dizajnerke Miše Nono i tajkuna Majkija Hasa u Rimu, a tek sada su isplivale pojedine informacije koje su razbesnele Britaniju.

Naime, Britansku je javnost razljutilo to što su ona i Hari odseli u luksuznom Hotelu "Vilon" u strogom centru grada gde noćenje košta vrtoglavih 1.500 evra, piše "The Sun". Osim hotela, vojvoda i vojvotkinja su priličnu svotu novca odvojili i za osiguranje kako bi tokom boravka u Rimu imali svoj mir.

Lokalno stanovništvo tvrdi kako je ulica u kojoj je smešten hotel zbog dolaska kraljevskog para sve vreme bila pod "opsadom" policajaca.

Četveromesečnog sina Arčiju nisu vodili sa sobom kako uživali zajedno nekoliko dana.

Ovo nije prvi put da su Megan i Hari razljutili Britance svojim troškarenjem. Također, ono što je diglo prašinu bila je vest kako je Megan na darivanje deteta u Njujork otputovala privatnim avionom. Nakon toga se zaređalo još nekoliko privatnih letova.

Britanska javnost smatra kako se Meghan i Hari razbacuju novcem, a izgleda da kraljevski par ne namerava da tako olako odustane od svog luksuznog stila života, bez obzira na mišljenje građana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.