OVU LEPOTICU JE MUŠKARAC UDARIO I SLOMIO JOJ VILICU I LOBANJU: Ona je u komi, izgubila je sluh, ali TO NIJE SVE!
Amber Lovik bila je žrtva užasnog napada, Foto: FB

UŽAS

OVU LEPOTICU JE MUŠKARAC UDARIO I SLOMIO JOJ VILICU I LOBANJU: Ona je u komi, izgubila je sluh, ali TO NIJE SVE!

- Ne razumem kako neko može ovo da mi napravi i da ostane slobodan - rekla je devojka

Objavljeno:

Lepu Amber Lovik (21) nepoznati muškarac je napao i udario, i ona je posle toga ostala u komi, i bez sluha.

Amber je napadnuta, a jedino sećanje joj je buđenje u bolnici nekoliko dana nakon incidenta. Uživala je u proslavi Nove godine sa svojim prijateljima kada ju je nepoznati muškarac šakom udario u lice. U grupi u kojoj se nalazila je došlo do svađe, a njoj nepoznati muškarac je ovu priliku iskoristio da je udari. Slomljena joj je vilica, lobanja frakturirana, ima dva krvarenja mozga, vensku trombozu i sve kosti u jednom uvu su joj smrskane.

Zbog neverovatne količine bola koji je osećala lekari su je stavili u indukovanu komu.

- Nisam se sećala šta se dogodilo, ali onda sam videla svoju prijateljicu kraj kreveta, a ona je imala ranjenu usnu. Tada sam se setila da sam njeno lice videla prekriveno krvlju - rekla je Amber za Metro.co.uk

Ona je sa svojim prijateljima oko tri sata posle ponoći šetala ulicom kada im je prišao muškarac koji im je poželeo sve najbolje u novoj godini. Amber tvrdi da su mu uzvratili lepim željama, ali i kako je on razgovor nastavio pričavši o drogama, i da je tu došlo do svađe između njega i grupe. Devojka priča i kako se muškarac vraćao i odlazio neko vreme, a više puta su ga zamolili da se udalji. Izbila je velika svađa i zadnje čega se Amber seća je to da je pokušavala doći do tog muškarca. Muškarac koji joj je naneo ove ozljede, Luk Robertson, prošle je nedelje optužen za nanošenje težih fizičkih povreda, ali nije proglašen krivim.

- Ne razumem kako neko može ovo da mi napravi i da ostane slobodan - rekla je devojka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.