TRAGIČNA SMRT TRI SESTRE: Umrle su u isto vreme! Sve je pošlo po zlu na rođendanu njihovog oca...
Sestre su poginule na brodu, Foto: Facebook printscreen

tuga u kaliforniji

TRAGIČNA SMRT TRI SESTRE: Umrle su u isto vreme! Sve je pošlo po zlu na rođendanu njihovog oca...

DNK će biti potreban za identifikaciju svih žrtava ove tragedije

Objavljeno: 13:46h

Smatra se da su tri sestre koje su slavile rođendan svog oca među 34 osoba ubijenih kada se ronilački brod zapalio uz obalu južne Kalifornije.

Suzana Rosas iz Stoktona u Kaliforniji objavila je na društvenim medijima da su na brodu bile njene tri ćerke, njihov oca i maćeha.

Veruje se da su tri sestre bile na brodu da proslave rođendan svog oca, Mišela Storma Kuitasola, zajedno sa maćehom Fernisom Sison.

Vlasti nisu objavile imena žrtava, ali šerif okruga Santa Barbara Bil Braun rekao je da je čuo da se starosti žrtava kreću u rasponu od tinejdžera do ljudi u 60-ima. Kazao je da većina njih bilo iz severne Kalifornije, uključujući Santa Kruz, San Hose i zaliv San Francisko.

Obalska straža je prekinula operaciju spasavanja u utorak nakon što je utvrdila da nema više preživelih, rekla je kapetanica Monika Ročester.

DNK će biti potreban za identifikaciju svih žrtava, a vlasti će koristiti isti alat za brzu analizu koji je identifikovao žrtve smrtonosne vatre koja je opustošila severni kalifornijski grad Paradajs prošle godine, rekao je šerif.

Još nije poznato šta je izazvalo požar u ponedeljak. Šerif je rekao da se vatra brzo širila i plamen je blokirao oba izlaza sa donje palube, gde su putnici i jedan član posade spavali u uskim prostorijama.

Kapetan i četiri člana posade bili su budni, pa su s gornje palube skočili s prednje strane broda, plivali su do čamca na naduvavanje i upravljali ga ka brodu usidrenom u blizini. Vlasti su sa njima razgovarale, ali nisu rekli koji su napori uložile kako bi se pomoglo osobama zarobljenim na brodu.

Dvadeset leševa je izvučeno sa potonulog broda koji je bio usidren blizu obale ostrva Santa Kruz, oko 32 kilometra od obale i severozapadno od Los Anđelesa.

Četiri do šest drugih tela primećeno je pod vodom, a ronioci traže preostale ljude koji se vode kao nestali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.