TINEJDŽERKA RODILA BEBU, PA JE ZADAVILA I ZAKOPALA: Mami je posle toga poslala BOLESNU SLIKU (FOTO)
Bruk Ričardson, Foto: Daily Mail printscreen

SUĐENJE ČIRLIDERSICI

TINEJDŽERKA RODILA BEBU, PA JE ZADAVILA I ZAKOPALA: Mami je posle toga poslala BOLESNU SLIKU (FOTO)

Bruk nije pokazivala emocije tokom celodnevnog svedočenja sve dok tužioci nisu pokazali fotografije bebinih kostiju...

Objavljeno:

Bruk Skajlar Ričardson je optužena za ubistvo svoje bebe, devojčice, koju je rodila u maju 2017. godine.

Nakon porođaja je bebu, koju je nazvala Anabel, ubila i sahranila u dvorištu.

Na suđenju je sada otkriven novi jezivi detalj: odmah nakon užasnog čina, ona je svojoj majci šokantnu poruku, a zatim i slikala selfi u kupatilu na kojem pokazuje stomak. Poruka je glasila:

- Bez reči sam, toliko sam srećna što mi se ravan stomak vratio, OMG!

foto: Court Tv printscreen

Uhvaćena je u julu iste godine kada se vratila istoj lekarskoj ordinaciji gde je saznala da je trudna da zatraži kontraceptivne pilule. Tada su je lekari pitali šta se desilo sa njenom trudnoćom i ona je priznala da je „sve sahranila“.

Tužioci kažu da je pretukla devojčicu i da je istražila kako da se "reši bebe" nakon što je u aprilu saznala da je trudna.

Advokati Ričardsonove, koja je bila "čirlidersica" u školi, kažu da je beba bila bleda kada se rodila na podu kupatila i da nije disala. Njeni advokati kažu da se Bruk uspaničila i zakopala je nakon toga. Oni tvrde da je mislila da ima još meseci do porođaja, ali da je beba stigla usred noći samo 11 dana nakon što je saznala da je uopšte trudna. Bruk onda nije znala šta da učini i sahranila je u dvorištu.

Međutim, tužioci su pročitali tekstualnu poruku koju je poslala majci, kao i selfi koji je snimila u teretani malo nakon porođaja. Njima je to dokaz da su i devojčica i njena majka znale za trudnoću, iako to negiraju.

Na sudu je svedočio i Trej Džonson koji kaže da je bebin otac. Rekao je da su on i Bruk imali seks dva puta u avgustu 2016. godine, jednom bez zaštite, i tada je ona verovatno zatrudnela. Nikada mu nisu rekli za bebu.

Pored Džonsona, svedočio je i lekar koji je prvi put rekao Ričardsonovoj da je trudna. Rekao je da ju je savetovao da ne mora da ima dete ako to ne želi.

Bruk nije pokazivala emocije tokom celodnevnog svedočenja sve dok tužioci nisu pokazali fotografije bebinih kostiju. Kad ih je videla, počela je da se trese.

Njeni branioci kažu da je tekstualna poruka majci izvučena iz konteksta i više govori o njenoj zabrinutosti za njenu sliku tela i istoriju poremećaja u ishrani nego za trudnoću.

Dodali su i da je njena majka bila „opsednuta“ njenom težnom, bodrila je kad god je izgubila kilograme i često s njom razmenjivala poruke o tome.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.