ZVER IZ KAVOSA SILOVALA 100 PLAVOKOSIH TURISTKINJA: Pušten je iz zatvora 45 godina RANIJE i ŽENE su u PANICI!
Mislila sam da će trunuti u zatvoru, a sada opet sedi u koktel-barovima u Kavosu, Foto: Printscreen

siledžija na slobodi

ZVER IZ KAVOSA SILOVALA 100 PLAVOKOSIH TURISTKINJA: Pušten je iz zatvora 45 godina RANIJE i ŽENE su u PANICI!

Aspiotis ju je prislio da leži pored njega dok je spavao tako što joj je držao nož pod grlom

Objavljeno: 11:40h

Devojka koja je pre osam godina doživela traumu kada ju je u Grčkoj silovao muškarac koji je vrebao Britanke u popularnom turističkom letovalištu na Krfu, užasnuta je što je "Zver iz Kavosa" puštena iz zatvora 45 godina ranije i što mu je dozvoljeno da se vrati u poznato ljetovalište.

Kejli Morgan, koja je izašla iz anonimnosti kako bi upozorila druge na opasnost, preživela je 14 sati užasa kada ju je Dimitirs Aspiotis (47) silovao na zabavi na Krfu i zgrožena je što se samo sedam godina kasnije vraća na mesto gde je, kako se veruje, silovao više od 100 turistkinja prije nego što je uhapšen 2012.

foto: Printscreen

- Hoću da znam zašto je izašao. Ne verujem da se promenio. Takvi se nikada ne menjaju i bojim se da će ono što je uradio meni ponovo uraditi drugima. Kada sam čula da je izašao, doživela sam šok. Briznula sam u plač, zaboleo me stomak i bila sam zgađena - izjavila je za stjuardesa "Britiš ervejza" iz Skantorpa u Linkolnširu.

Kejli je radila kao turistički vodič kada ju je 2010, dok se šetala po plaži, silovao Aspiotis. Udario ju je u lice i oštetio vid, a na koži joj je ostao ožiljak. Tom prilikom joj je ukrao 1.000 evra koje su joj prethodno platili turisti. Zatim ju je zgrabio za kosu i odvukao u šumu, gde ju je, pod pretnjom nožem, silovao pet puta.

foto: Printscreen

Aspiotis ju je prislio da leži pored njega dok je spavao tako što joj je držao nož pod grlom. Uspela je da pobegne nekoliko sati kasnije kada joj je dao deset evra i rekao da ode u bolnicu.

foto: Printscreen

- Mislila sam da će trunuti u zatvoru, a sada opet sedi u koktel-barovima u Kavosu - kaže ona.

BONUS VIDEO:

OBJAVLJEN SNIMAK KAKO JE PALA OPASNA KRIMINALNA BANDA NASRED OKEANA: Na ovom brodu je pronađeno 800 kg kokaina, druge članove policija uhvatila na spavanju (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.