BILA JE TRAMPOVA LIČNA ASISTENTKINJA: Melanija zbog NJE LUDELA, zvali su je NOVA MONIKA LEVINSKI, SAD JE NAJURENA
Medlin Vesterhaut, Foto: Profimedia

afera

BILA JE TRAMPOVA LIČNA ASISTENTKINJA: Melanija zbog NJE LUDELA, zvali su je NOVA MONIKA LEVINSKI, SAD JE NAJURENA

Vesterhautova, koja je bila sa Trampom od kada je stupio na dužnost

Objavljeno: 22:05h

Lična asistentkinja američkog predsednika Donalda Trampa, Medlin Vesterhaut (28), iznenada je napustila Belu kuću zbog, kako je objavljeno, prenošenja intimnih detalja o predsednikovoj porodici.

Vesterhautova, koja je bila sa Trampom od kada je stupio na dužnost, bila je prinuđena da podnese ostavku na mesto izvršnog asistenta predsednika, nakon što je Tramp saznao da je reporterima prenela informacije na neformalnoj radnoj večeri na kojoj, prema izvorima Si-En-Ena, nije napomenula da su njene izjave nezvanične, kako prenose beogradski mediji.

Kako navodi američka mreža, jedan od reportera je preneo detalje o večeri osoblju Bele kuće.

Bivši zvaničnik Bele kuće rekao je da je Tramp bio blizak sa Vesterhut, čija je kancelarija bila nasuprot Ovalne sobe, ali da je prenošenje ličnih informacija o njegovoj porodici bila crvena linija.

foto: Profimedia

Njen otkaz je još jedan u nizu odlazaka iz američke administracje i predstavlja borbu američkog predsednika protiv curenja podataka iz Bele kuće i deo njegove šire kampanje protiv medija, navodi Si-En-En.

Medlin je fakultetsku diplomu iz političkih nauka dobila 2013. godine. Svega četiri godine kasnije, ona postala je jedan od ključnih igrača u timu Donalda Trampa.

Karijeru je počela kao hostesa u Trampovoj kuli, gde je dočekivala je i ispraćala važne zvanice i koristila prilike da stvara kontakte.

Pre tri godine je dočekala svoju priliku i postala Trampova lična asistentkinja, što znači da su svi koji su želeli da dođu do predsednika to morali da urade preko nje, ali i da je bila upućena u njegove najintimnije tajne.

Zbog toga i fizičke sličnosti sa ljubavnicom bivšeg predsednika Bila Klintona, mnogi su je prozvali "nova Monika Levinski".

Mnogi su je optuživali da je Trampovu pažnju privukla svojim izgledom, a ne sposobnostima, ali je ona i pre njega sarađivala sa političarima.

Ove godine je unapređena u direktorku Ovalne kancelarije, uz godišnju platu od 145.000 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.