ŠTA GOD DA JE, BILO JE OGROMNO! Ušao je u reaktor broj 5 u Černobilju i zabeležio JEZIVE PRIZORE! (VIDEO)
Černobilj, Foto: Printscreen

HOROR!

ŠTA GOD DA JE, BILO JE OGROMNO! Ušao je u reaktor broj 5 u Černobilju i zabeležio JEZIVE PRIZORE! (VIDEO)

Nil ipak utvrdio da se radi o ostacima neke životinje.

Objavljeno:

Instagramer Nil Ansel, koji se pod imenom "Abandoned Explorer" bavi istraživanjem napuštenih mesta, odlučio je da svoj najnoviji projekat snimi u Černobilju.

Prilikom posete ostacima nuklearne elektrane snimio je brojne fotografije i videa i tom prilikom pronašao je i snimio nešto jako uznemirujuće.

Između ostalog, on je ušao u jedan od tornjeva za vodu koji su se koristili za hlađenje reaktora, ali i u sam reaktor broj pet, jedan od onih koji nisu bili korišćeni.

Jedna od najstrašnijih stvari koje je tamo zatekao bile su kosti rasute po podu, a među njima se nalazila i gas-maska, zbog čega bi se moglo zaključiti da se radi o ljudskim ostacima, ali je Nil ipak utvrdio da se radi o ostacima neke životinje.

- Ne znam kojoj bi životinji mogle da pripadaju. Šta god da je, imalo je ogromne kosti. Ovo je zaista jako čudno mesto za pronalazak hrpe kostiju - rekao je.

Inače, reaktor broj pet je u vreme eksplozije tek bio u izgradnji, tačnije, bio je 70 odsto dovršen. Međutim, zbog nesreće je napušten, a Nil je u njemu pronašao i dizalicu u stanju raspadanja. Iznenadilo ga je što je pronašao kako drveće raste oko reaktora, ali još više ga je iznenadilo prisustvo pasa lutalica.

Pogledajte video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.